17 Aralık 2010 Cuma

Rakibimiz Dinamo Kiev



"Kim gelmesin dersen Manchester City derim.. Braga, PSG, Dinamo Kiev, Sporting Lizbon'da gelirse kimse cok zor kura diyemez. Ama biz gideriz Liverpool'umuzu anlimizin akiyla cekeriz. Iyi de olur.."


Dun Kim Gelsin postunun altina yaptigim yorum buydu, Kievi'i balli kontenjanindan cektik de ondan sonraki Manchester City klasik Besiktas kura sansziligi kontenjani oldu.. Tabi ilk olarak bizim Kiev'i, City'nin Aris'i elemesi gerekiyor futbol bu...

Daha onumuzde uzun sure var, Dinamo Kiev ile ilgili cok genis kapsamli bir calisma yapmak istiyorum, daha sonra o calismayi burada sizlerle paylasacagim.


Kiev'deki mac 24 Subat'da oynanacak, 14 Subat'da artik sevgilinize guzel bir hediye alin Kiev kacamagi yapmaya hakkiniz olsun, Cem Yilmaz buyuk ihtimal takimimizi desteklemeye taa Kiev'lere kadar gidecektir, iste tam burada Murat Kosova tadinda Futbol aski bu demek istiyorum..
Beşiktaş - Dinamo Kiev
Napoli - Villarreal
Glasgow Rangers - Sporting Lizbon
Sparta Prag - Liverpool
Anderlecht - Ajax
Lech Poznan - Braga
Basel - Spartak Moskova
Young Boys - Zenit
Aris - Manchester City
PAOK - CSKA Moskova
Sevilla - Porto
Rubin Kazan - Twente
Lille - PSV Eindhoven
Benfica - Stuttgart
BATE Borisov - Paris Saint Germain
Metalist Kharkiv - Bayer Leverkusen

8 yorum:

tearkan dedi ki...

Cİty maçı için yapacak yorum yok. Kiev maçının kısmetse de deplasmanının tadını çıkartmak lazım.

Bu arada intikam soğuk yenen bir yemektir demişler. Toraman terlik davasının acısını çıkartıyor sanki. :)

http://dlvr.it/BbbMs

Unknown dedi ki...

Dinamo Kiev dunyada gidilecek en guzel deplasman orasi ayri ama ben bu turu gececegimize inaniyorum, ustune eger takimda cok buyuk sakatliklar olmazsa bence City'le kafa kafaya oynariz, biz Londranin en krallarini assagi aldik, City'ede bir supriz bekliyorum acikcasi.

Ha bakin sunuda unutmayalim, Aris gider bir supriz yapar bizim burada tum konustuklarimiz bosa gider, ayni sey Kiev icinde gecerli..

Toraman o kadar dayak yedi akillanmadi:)

Unknown dedi ki...

Arise cok ufak bir baktim, Teknik Direktorleri Hector Cuper, kadroda 18 tane yabancilari var bunlarin 6 tanesi ispanyol, gruplarinda Atletico Madridi ve Rosenborgu geride birakmislar, her sey olabilir orada...

tearkan dedi ki...

Aris içerde yenilmeyebilir en fazla. Zaten avrupa kupalarında iç sahada baya uzun süreli bir yenilmezlik serileri var onların. 20 küsür maç falandı sanırım şimdi tam hatırlayamadım. Daha fazlası olacağını pek sanmıyorum.

Neyse turu geçersek City maçına handikaplı oynarım. Beklemedeyim :)

Unknown dedi ki...

Fabian Ernst duymasin, rezil eder valla piyasaya :)

fabianernst dedi ki...

yemin ederim zaten ben gunduz yazacaktim ilk city çıktığında tearkan a bir şeyler de..neyse dedim gerek yok diye yazmadım ama kalbimiz temiz anlıyoruz içimizdeki irlandalıları :)))oh banko maç bulduk diyor adeta :)).ilk maç kendi sahamızda bu aslında iyi oldu çunku ukrayna deplasmanı donuşu derbi ye çıkmak takımı daha a yorardı.ibolara gelince guti kraldır candır ama o kaptanlık alınmamalı ayıp yani.toramanın o amaçla o lafları soylemiştir röportajı dinledim benim açımdan sorun olmaz diyor adam.lincoln kaptan olunca sabriyle arda dan çıkan yaygaraya bakınca toraman guzel konuşmuş.ozetle kievi yenip fenere 2 farklı ustunluk kurarız ama ts un bi tepetaklak olması lazım onların birazda sansı da yanlarında bu sene fb maçıyla onlar tepe taklak olabilir ikinci yarı demedi demeyin.kapan ibodur ibo çıkmazsa ilk 11 guti olsun

Unknown dedi ki...

Mourinho Adebayoru istiyormus.

http://ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/30016/mourinhonun-gozu-adebayorda

Tevez zaten futbolu birakmanin pesinde, geriye Balotelli ve Da Silva kaldi, Balotelli buyuk ihtimal o zamana kadar disiplinsiz hareketleri yuzunden ya kadro disi kalir yada kart cezalisi durumuna duser, Da Silva'yi bizim deliye emanet ettikmi ver elini ceyrek fina!

tearkan dedi ki...

@ fabianernst

senin bir şeyler yazacağın aklıma geldiği için rahat rahat yaz diye bilerek yazdım ben de zaten onu. :)

gerçi adebayorla tevez giderse yeniden bi değerlendirme yapmak gerekir. tabi önce kiev'i elemek :)