27 Aralık 2010 Pazartesi

Paint Terk


Asagidaki bir post da yeni cikan gri formanin ustune paint yardimiyla Son Kartallar yazmistimda milletin madarasi olmustum, bizim klubun olanaklarini goz onune alinca yukaridaki fotograf bana baya bir paint terk geldi, hatta benimki daha guzeldi bile diyebilirim.. Suan kullandigimiz forma fontunu dusunursek bu yukaridaki forma fontu ilac gibi gelecektir o ayri..

Efendim herkes skandal haberi konusuyor, evet Besiktas'da yine yer yerinden oynamis; "Simao 31 numarali formayi giyecekmis" bizim ulkemizde bu kadarinada goz yumulamaz, ayip denen bir sey var yahu.. Guti formaya Haz. yazdiracak diye neredeyse hukumeti ayaga kaldiranlar yine is basinda anlasilan. Sorunca evet cagdas, demokratik, laik, kulturlu, gelisime acik, modern bir ulkeyiz, tabi yersen.

3 yorum:

fabianernst dedi ki...

pain terk bu da .ama anladığım kadarıyla bizm sitenin bu işlerini sana yaptirıyorlar gibime geliyor aynı elden çıkmış gibi yani :))))

Unknown dedi ki...

@fabianernst
bizi afise etmesen diyorum :))

tannhauser dedi ki...

forma numarası konusunda kimse endişe etmesin, bizim bu adama verdiğimiz bonservisle futbol aleminde niyet bile çekilmez.