17 Aralık 2010 Cuma

Jokond'la Söyleşi

Efendim eski Ekşi Sözlük ve Ekşi Beşiktaş yazarlarından Jokond ile bir söyleşi yapmaya karar verdik. Aslında görüşmemiz başka konular üzerine oldu, fakat şuanda sadece bu söyleşiyle yetinmek zorundayız, zaman ne getirir bilemiyoruz, ama sizlere söz herhangi bir gelişme olursa derhal bu gelişmeleri Borsaya, Twitter'a ve Facebook'a bildireceğiz..

Söyleşiyi yapacağımız kişi Jokond olunca tabi işin rengi değişiyor, adam bu sene en duygusal Beşiktaş'lı dalında Oscara aday.. Şaka bir yana özellikle Ekşi Beşiktaş'tan yazılarını bilenler nasıl bir yazar olduğunu, adamı yazdıklarıyla nasıl bir yerden alıp başka diyarlara götürdüğünü, kalem mi desek, kalvye mi desek bilemedim neyse, nasıl etkili kullandığını bilirler Jokondun, bana göre şu fani dünyada Beşiktaş'ı en iyi anlatabilecek 3-5 yazardan birisidir.. O nedenle bu söyleşinin sınırlarını çizmek istemiyorum, isteyen istediği konu hakkında soru sorabilir, daha sonra o soruları ve bizim yazarlarımızın hazırladığı sorularla beraber harmanlayıp söyleşiyi gerçekleştireceğiz.

Şimdi söz sizde.

9 yorum:

Kartal Bafiler dedi ki...

Ben çocukluğunun geçtiği semti merak ediyorum.

fabianernst dedi ki...

aynen bende basta kendi hikayesini sonra kuçukluğunden beri beşiktaşla olan maceasını anlatırsa epry sevinirim

sozcelyk dedi ki...

Ekşibeşiktaş'tan ayrılmanızı tetikleyen ana unsurlar neler acaba,
Gürcan Ulusoy'un yazılarını kabullenemez oluşunuzun dışında tabi.

Adsız dedi ki...

Çok bilmiş provokatörlere karşı nasıl sakin kalabiliyor? Ben böyle ağzına çarpmak isterken, nasıl tane tane anlatmaya çalışıyor meramını? Lütfen açıklasın :))

Unknown dedi ki...

Adsız kardeş keşke isminizi ya da nickinizi yorumunuzun altına yazsaydınız..

Adsız dedi ki...

Ben adsız :) Haklısınız efendim hiç düşünemedim bu isim olayını. Genç Semih diye ekleyebilirsiniz eğer sorum onaylanırsa.

The Eagle Abroad dedi ki...

Jokond nicki nereden geliyor?

sozcelyk dedi ki...

ayrıca fotoğraftaki kimdir acaba onu da asvalttaiçenler sana soruyorum :)

Unknown dedi ki...

@sozcelyyk
Fotoraftaki bayani tanimiyorum:D, o fotoyu koymamdaki neden mona lisa tablosundaki hanim efendinin takma isminin jokond olmasi, tabi bizi bizim yazar jokond'un nicin bu nicki kullandigini bilmiyoruz ama soracagiz..

Fotodaki abla profilden Angelina Jolie'ye benziyor ama degildir..