11 Aralık 2010 Cumartesi

Guti Hernandez

Milyon Dolarlarin dondugu bir sektorede bir takimin hakkini, emegini, belkide 20 milyon eurosunu elinden almak bu kadar kolayken tartisilan sey hakemin egosu, basiretsizligi, vizyonsuzlugu degil Guti'nin Noel tatiline gitmek icin yaptigi Hollywood filmlerine tas cikartacak komplosu. Besiktas sezon sonu sampiyonlugu 3 puanla kaybederse elbette bu mac hatirlanmayacak bile, hatirlanirsa da Guti'nin amatorlugu ile hatirlanacak. Bu Hakem bozuntusunun baska dunya ulkesinde verdigi bu kirmizi karta insanlar isyan etmez bir yerleriyle guler, ama biz o kadar hos gorulu insanlar degiliz, gecen hafta benzer bir hareketle Volkan atildiginda konuyla ilgili fazla konusmamistim, sonucta konusanlar oldu kimisi dogru karar dedi kimisi yanlis.. Evet bal gibi de yanlisti, bu kuralin tek amaci hakemi saha icerisinde asagilayan, hakaret eden, asiri derecede protesto eden, amaci taraftarlari galeyana getirmek olan futbolculari cezalandirmak, ama sen bizim vizyonsuz, beyinsiz, takdir hakkini kullanmaktan aciz, ezberci bir sistemle cocuklugundan beri beygir ati gibi yetistirilen Turk hakemine bu kurali iyi anlatamamissan, onlara gerekli bilgi ve donanimi, guveni asiliyamamissan ben neyleyim boyle futbolu, zevki, hobiyi, yahu adam elini kaldirirken gulumseyerek kaldirdi aklina sonra jeton dustu, ahh yandik diye, cunku adam 6 ayda cozdu olayi ama sonucta bu bir reflekstir.. Simdi sen kalkip MHK'yi elestirmeyeceksen, Futbol federasyonunun eksiklerini yuzune vurmayacaksan, hakemlerin zeka seviyelerini ortaya dokmeyeceksen nasil ortalikta Besiktas'liyim diye dolasacaksin... Biz sene sonunda sampiyonlugu gectim ikinciligi 2-3 puanla kacirirsak ne olacak, Bunyamin Gezer'in vicdani sizlayacak mi? Elbette hayir, o gidecek komiserlerine Guti'yi ne kadar geri zekalica attigini gerine gerine anlatacak.. Hala cikmissin, Guti gozumuzden dustu, ulan Guti o kirmizi karti 90+5 te de gormeyi biliyor, Guti sakat sakat oynarken en buyuk, aslan, kaplan elini 1 saniye yanlislikla kaldirip geri zekalilar yuzunden atilinca hain.. Bir birakin Allah askina.

6 yorum:

0. Tekil Şahıs dedi ki...

böyle bir amacı olsa maçın sonunda yapardı bunu. bilerek kart gördüğünü düşünmüyorum. ki perşembe günü uefa maçı var. guti de büyük ihtimal oynayacak. 3 gün erken gitmek için yapılacak hareket değil. hatta ondan sonraki hafta rakip konya şekerspor da olsa kupa maçı var.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

guti bu maçların herhangi birinde oynarsa ona bunları diyenlerin ne düşüneceğini merak ediyorum.

matiasemilio dedi ki...

evet 22 aralıkta kupa maçı var,bakış açısı cok yanlış..

Adsız dedi ki...

Şükürler olsun arada mantıklı düşünen Beşiktaş'lılar da varmış. Cidden çok mutlu oldum zira şu an saat 03.36 ve derdimden gözüme uyku girmedi. Guti'yi bugünkü oyun yüzünden gözünden düşürenler gayet iyi biliyorum ki "sinirle!" yazdılar o cümleleri. Bizlerde çok sinirliyiz fakat Guti'yi suçlamaya her şeyden önce yüreğimiz el vermiyor. Aslında kendi adıma konuşmalıyım. Daha geçen hafta arka arkaya 3 maç oynadık ve tadı damağımızda kaldı. Bugün her şeyin üzerini kalemle çizip, adamı "ananı da al git" güzellemesine nazire yaparcasına yollamaya çalışanlar var. Guti, bugün kötü oynar yarın yine seni şampiyonluk potasına sokar. Merak ettiğim tek şey, kim lafını yer, kim onurlu davranarak, söylediklerinin arkasında durur?
Bu arada tabii sırası gelemediğinden çok az blogda değinilmiş, Guti çıkmadan önce %100'lük 2 gol pası attı ama beceriksizce harcandı. Onlar atılsaydı, şüpesiz bugün başka şeyler konuşuyor olurduk(bu cümlede son günlerde pek moda:P).
Artık şu saatten sonra tek korkum, Guti'nin bizden vazgeçmesidir. Hala inatla, hırsla futbol oynayıp, kazanmak ve kazandırmak isteyen bu adamın şevkini lütfen kırmasınlar. Tabatalara, Toramanlara rağmen tek şuçlu bu adam olsa bile lütfen takmasın bizi, oynasın, oynatsın, kaptanlık yapsın, bizde övünelim onunla. Her zaman ki gibi!!

isaac newton dedi ki...

pis küfür edicem ama tutuyorum 2haftadır kendimi.
bu kadar kolpa medya olmaz, oynanan oyunları seyrediyoruz ya hala..
yönetim seyrediyor taraftar görsede ses çıkarmıyor bizde evimizde seyrediyoruz ya bize de yazık yönetimede tafartarada..
hala gutinin yok sevgilisi yok skandalları.. takımı ve gutiyi yıpratmak için yaptıklarınız yetmedi mi lan?? yapılan insanlık dışı faulleri görmez misiniz?
görseniz de ses çıkaramazsınız ki.
çünkü ne bu taraftar ne guti sizin gibi değil.
medyada devrim şart!!
kokuşmuşları midesizleri beş para etmeyecek adamları kim varsa dökmeli denize
siktiri çekmeli... yeter ulan!!

erenn dedi ki...

kızmaca darılmaca yok ama azıcık imla be hocam!