6 Aralık 2010 Pazartesi

Bobo ve Ernst Elden Gidiyor

Besiktas tranfer calismlarina hiz verdi vermesine de kadroda iki adet yabanci oyuncumuz var sezon sonu sozlesmesi bitecek olan, isimleri Bobo ve Ernst, rakip takimlarin agzinin suyu akiyordur degil mi? Ikiside Turkiye liglerini taniyan cok basarili isimler. Bobo suan Turkiye'nin en iyi 3 forvetinden birisi belkide yasi ve potansiyeli gozonune alindiginda en iyisi, digeri Turkiye'deki en iyi ortasaha oyuncularindan birisi belkide mevkisinin en iyisi..Ernst Besiktas istedigi takdirde takimda kalacaktir, sonucta taraftarla arasinda cok siki bir bag oldugu gercegi var, ve 6+2+2 oldugu surece bu takimda kalmasi gereken belkide yegane futbolcudur, sonucta profesyonelliginden kimsenin suphesi yok, bu adami kacirirsak bize yazik olur....
Bobo yillardir Besiktas'ta forma giymesine ragmen hem onun kisiliginden, hem Besiktas'li taraftarlarin Bobo'ya biraz uzak durmasindan ben hep Bobo'ya gitti gidecek gozuyle bakiyorum, sonucta her sezon sonu istisnasiz adi Fransa, Ispanya ve Yunanistan liglerindeki takimlarla geciyor.. Eger sozlesmesini uzatamak istemiyorsa devre arasinda kabul edilir bir teklif gelirse gonderilmeli yada UEFA kupasinda gercekten bir basari bekleniyorsa elde tutulup sezon sonu ikna edilmeye calisilmali.. Nobre'nin 2.5 milyon dolar aldigi klupte Bobo ne kadar alir? Problem zaten orada...

7 yorum:

tearkan dedi ki...

Bobo ülkesinin milli takımında oynamadığı için yanlış bilmiyorsam önümüzdeki sene Türk vatandaşlığına geçecek. Fm'de de aynı durum söz konusu oluyor. Şu ortamda Bobo'nun istelik sözleşme yenilenmemesi nedeniyle sene sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılması cidden çok kötü olur.

Levent dedi ki...

Bobo'nun yeni sözleşme imzalamayı çok istediği yönünde bir şey duymuştum, sanırım NTV Spor'daki programda Demirören söylemiş, imzalayacağız demiş. Bakalım.

Ernst kalır büyük ihtimalle, karşılıklı iyi niyet mevcut çünkü. Hatta mevcut kontrata imza bile atabilir.

matiasemilio dedi ki...

ligtv ernst ile uzatılacağını söylüyor..ben de kalacağına inanıyorum..ama bobo konusunda o kadar emin değilim ne yazık ki..ücretinin yükseltilmesini istiyor ama yönetim pek sıcak bakmıyor medyadan öğrendiğimiz kadarıyla..umarım ikisi de kalır takımda..

Unknown dedi ki...

Bobo eğer Türk vatandaşı statüsüne geçer ve Türkiyede başka takıma imza atarsa büyük fiyasko olur. O yüzden hiç kafa karıştırmadan devre arasında imzalar atılmalı..aksi takdirde Galatasaray kaçırmaz bu adamı..

Unknown dedi ki...

Bobo eğer Türk vatandaşı statüsüne geçer ve Türkiyede başka takıma imza atarsa büyük fiyasko olur. O yüzden hiç kafa karıştırmadan devre arasında imzalar atılmalı..aksi takdirde Galatasaray kaçırmaz bu adamı..

Pamukk dedi ki...

Ernst le de uzatılacakmış dün okudum bi yerde bizim yöneticilerden biri söylemiş

Adsız dedi ki...

Ernst'e dünyalar feda ama Bobo'nun gitmesi taraftarıyım ben. Olaya zannetmiyorum ki yetenekli bir adamın gitmesi yönünden bakılsın. Gayet duygusal yaklaşılıyor bana kalırsa. Bobo, bence ortalama yetenekli bir forfet. Golü koklamıyor, pozisyon alamıyor dahası asla yoktan varetmiyor. Tamamen hazır durumlarda son vuruşu yapıyor. Bobo hayranlığını anlamakta güçlük çekiyorum aslında. Sanki dünyada toplam 5 golcü kalmış, birisi de bize düşmüş, giderse santraforsuz kalacakmışız gibi davranılıyor. Halbuki çok yetenekli nice golcü var Avrupa'da henüz piyasa yapmamış. Deli paralar verip, Raul'ler getirelim demiyorum, sadece kendi işini kendi gören, ehh biraz da yetenekli bir adam istiyorum. Bu benim kişisel görüşüm ama Beşiktaş'ın ayarında değil, tam Brezilya topçusu bana kalırsa.