1 Aralık 2010 Çarşamba

Bizim Çocuğumuz OL


Sen hep burda kal, bizim çocuğumuz ol. Sonra Sportif direktörümüz ol, sen karar ver her şeye. Sonra başkanımız dahil olabilirsin, duruş desen duruşun kralı sende var, zeka desen attığın paslar Da Vinci şifresine nazara yapıyor, karizma desen senden iyisini mi bulacağız? Sen bizim çocuğumuz ol biz seni şımartalım, sen burada jübileni yap seni omuzlarda taşıyalım, seni Beşiktaş'ın çocuğu bellesinler, Real'de geçirdiğin senelere inat sen burada bizimle kal, çocuğumuz ol, yöneticimiz, idarecimiz, liderimiz ol, sen bizim her şeyimiz ol, sana bakınca işte Beşiktaş desinler, başka hiç bir şey akıllara gelmesin, sen bizim ol.. Sen burada bizimle kal, hiç bir yerlere gitme sadece Beşiktaş'ım için mücadele ediyorum de millet ortadan ikiye çatlasın, alem adam görsün. Hani biz gol atınca sen gülümsüyorsun ya çocuklar gibi, biz gol atınca sen hep öyle gül, çünkü sen gülümseyince biz gol atıyoruz. Yıllarca kimse senin gülümsediğin gibi gülümsemedi bize biliyor musun, kimse sahiplenmedi takımını senin sahiplendiğin gibi, yıllar sonra birisi çok yakışıyor o kutsal formaya o da sana nasip oldu, o yüzden gitme buralardan, bırakma bizi boynu bükük, sen hep bizimle ol, bizim çocuğumuz ol, sen Beşiktaş'ın canlı kanlı hali ol, seni görünce işte Beşiktaş geliyor desinler, iki adım geri atsınlar, sen yine gülümse onlara, onlar neler olacağını bizden çok daha iyi anlayacaklardır.. Sen bizim Beşiktaşımız ol GUTİ.

7 yorum:

isaac newton dedi ki...

5 yıllık sevgilime ben bunları diyemedim :)

Unknown dedi ki...

:):)
Ben kendi eşime Gutiye söylediklerimin onda birini söylememişimdir.. hayat işte :)

The Eagle Abroad dedi ki...

Kalemine saglik...

tearkan dedi ki...

Sevgilimle Cska Sofya maçına gitmiştik. Devre arasında, maçı izlerken Guti'ye baktığın gibi bana bakmıyorsun demişti. :)

Valla ne yalan söyleyeyim (kişiliğini karakterini hiç sevmesem de) yüzüncü yılımızdaki Sergen'den beri ben ilk defa birisine böyle bakıyorum. :)

Pamukk dedi ki...

söylediği gibi her sevinci çocuk gibi sofya maçında onun duran topunda gelmişti gol, olduğu yerde zıp zıp zıplamasına bayılmıştım.
imza:ezelden Guti hayranı. saçlarını uzatsınnnnnnn

Adsız dedi ki...

Açıkcası gönlümden geçenleri yazmışsınız ama Guti, Beşiktaş'ın çocuğu olamaz. Tamamiyle Madrid yapımı bir adam. Beşiktaş'ı benimsediği her halinden belli hatta bence bayağı da seviyor ama bize ait olamaz. RM'in başkanı Raul'le ikisini teknik kadroya koyacak zaten emekli olduklarında. Kısacası bize yar olmayacak bu adam ama hayali bile öyle güzel ki..

Adsız dedi ki...

Müthiş futbolcudur, efsanedir, çok yeteneklidir. Yanlız;
2 ara pası attı diye Beşiktaş'ın çocuğu olmak ne demek. Bu mudur? Herşeye ne kadar duygusal bakıyoruz.
Adamın dün alköölü araç kullanmaktan ehliyetine el konuldu. Ters yöne girmiş, birilerini de ezebilirdi, Allah korusun. Ama olsun o Guti, çok iyi futbolcu, alkollü araç kullansa da bir kaç kişi ezse de problem yok.
Ben de çok seviyorum bu adamı, çok yakışıyor, takıma sınıf atlattı. Ancak Beşiktaş'ın çocuğu olamaz, Real Madrid'in çocuğudur. Bu da işin diğer boyutu.