15 Aralık 2010 Çarşamba

Beşiktaş Rapid Wien Canlı

Beşiktaş Futbol oynamak isteyen takımlara karşı çok daha pozitif, göze hoş gelen futbol oynuyor. Schuster'in Türkiye futbolu hakkındaki görüşlerine katılmamak elde değil.

Zapo dondurma olacak ikinci isim olmayı bu sakatlıkla garantiledi.

Takıma katılacak 3 isim bizimkileri hırslandırmış, hepsi bir farklı oynuyor, keşke transferler daha önce açıklansaydı...

Biri yarım olmak üzere duran toplardan iki gol bulduk, ağlamak istiyorum.

Quaresma'nın golünde az kalsın ağlayacaktım, abi biz 6 ayda nelerden mahrum kaldık, ne goller, ne asistler, puanlar düşüncesi aldı başımı gitti. Bir daha sakatlanma Q7.

Ersan Adem Gülüm bu takımın hatta Türkiye'nin bir numaralı stoperi benim diye bağırıyor. Adam bildiğin Nesta'nın genç hali.. Oğuz pardon Hiddink efendiye duyurulur...

İsmail Köybaşı neredeyse 2 yıldır bu takımda, iyide şans buldu bu zaman zarfı içinde, insan biraz olsun defansını geliştirir, çok savruk ve dengesiz, devamlı kademe hatası yapıyor, üstüne zamanında iyi olan hücumu da geriye gidiyor. Dikkat İsmail! Burası Beşiktaş...

Geçen hafta Guti ufak bir darbe sonrası mücadeleyi bıraktı ve faul aldı, sonrasında kart isteyince ikinci sarıyı aldı... Bu maçta dikkat ediyorum bizimkiler daha hakem düdük çalmadan mücadeleyi bırakıyorlar, hakeme bakıyorlar, beyler Beşiktaş taraftarı mücadeleyi sonuna kadar devam ettiren adamlara tapar, yok o da değil hakem bir gün istediğiniz faulü çalmayacak adamlar golü atacak ondan sonra taraftar protesto asdgjskj..

Guti'ye bir haller olmuş, çok sinirli, ben bu adamın Realde bile bu kadar sinirli oynadığını görmedim, eğer o hırsını, sinirini kontrol altına alabilirse çok işimize yarar aksi halde eksik oynamaya hazırlanın..

Ali topa acır gibi vuruyor, Ali yavrum ''vur'' o toplara, acıma, sevişme! savaş!

Guti kaptan olunca takımı sahiplendi, evet hırsının sebebini buldum, adam Quaresamaya ters yapan Pehlivanı dövüyordu resmen...

Quaresma vücut geliştirmiş, kirli sakal falan iyice karizma olmuş!

Fox Soccer Plus'ta maçı anlatan spiker Beşiktaş tribünü hakkında ''ben böyle bir stadyum, görmedim, duymadım, anlatmadım'' tadında sözler etti..

Rapid Wienli futbolcular çirkinleşmeye başladı, sakatlık çıkmaz inşallah.

Ben hayatımda bu kadar rahat bir avrupa maçı izlediğimi hatırlamıyorum, resmen kafamıza göre tempo arttırıp, düşürüyoruz derken Q7 çıktıNobre girdi, şimdi bırakalım bundan sonrasını Rapid Wienliler düşünsün...

Cenk yok artık!!! Adam iki metre mesafeden gelen topa refleks nasıl olur gösterdi, gözlerim bir an Hakan ve Schusteri aradı acaba nasıl tepki verdiler diye..

İşte beklediğim hamle, Hilbert- Erhan değişikliği.!

Tabata! ne söylenebilir ki, arkadaş 4 yabancı oyuncu takıma katılacak, Q7, Guti, Ernst, Hilbert gönderilmeyeceğine göre sende gidecekler listesinin en tepesinde yer alıyorsun, insan bir olumlu iş yapmazmı 90 dakika içinde.. Umarım ona ödenen bonservise güvenmiyordur.. Tearkanın yorumuyla bitirelim ''Adamın topu direğe vurduğu yere bak. Hayır kaleyi tutsa Nobre var. O olmasa kaleci var. :)

Tribünlerde Ankaragücü'ne tepki var onun neden olduğunun çözemedim, bilen varsa lütfen aydınlatsın..

Toparlayacak olursak Avrupa liginde alınabilecek 18 puanın 13 ünü almayı başardık, ve bunu oynadığımız kaliteli, göze hoş gelen futbolla yaptık. Bugünkü maçta ilk yarı iyi futbol vardı, ikinci yarıyla beraber maç formaliteye döndü tabi bunda Guti'nin ve takımın oyunu yavaşlatmasının payı büyüktü, oyunun yerde yalandan yatarak değilde futbol oynayarakta yavaşlatılabileceğini göstermiş olduk...
Bu takımın en azından Avrupa maçlarında kaptanı Guti olmalı, bu hem takımı pozitif yönde ekiliyor, hem rakip takım ve hakem üzerinde olumlu bir izlenim bırakıyor. Bugün sahanın yıldız tartışmasız Guti'ydi, sanki 18 yaşında bir genç kadar koştu, topu sadece kendisi değil başkası kaybettiğinde dahil kendi kaybetmişçesine topu kovaladı, çabaladı, savaştı, resmen tepindi.. Guti'nin takımı bu derecede sahiplenişini karşılıksız bırakmamalıyız..
Takıma Q7, Ferrari, Nobre geri döndü, Guti kart cezalısı.. Hafta sonu Gaziantep maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak zorunda, kaybeilecek puanlar tadımızı fena halde kaçırır...

9 yorum:

tearkan dedi ki...

Yasinle Veli aşırı agresif. Dertleri ne anlamadım.

Ayrıca psikolojik midir nedir bilemiyorum; ama Ferrari'nin olduğu defans bloğunda Hakan Arkıan bile hatalı çıkış yapmazmış gibi geliyor bana.

Abi bu arada İsmail yazdıklarını okudu herhalde. Şov yaptı sol çizgide; ama asist olmadı maalesef.

Guti ve Q7'nin birlikte oynadığı maçları kaybetmeme serimiz de devam ediyor. Guti fena taktı yalnız Yasin'e. :)

Unknown dedi ki...

@tearkan
Şimdi ben İsmaili eleştirdim ya hat trick yapar:)

tearkan dedi ki...

Şu Tabata'ya da bir şeyler karala mümkünse. Adamın topu direğe vurduğu yere bak. Hayır kaleyi tutsa Nobre var. O olmasa kaleci var. :)

Cenk'e de nazar değecek diye korkuyorum bir şey yazmayım diyorum; ama dayanamıyorum. Kendini bozmazsa çok iyi bir kaleci olacak bu çocuk. Refleksleri muazzam, kendine güvenli ve sürekli oyunun içerisinde. Cordoba'yı getirsek de kaleci antrenörlüğü yapsa şu çocuğa. Gerçi benimki de laf. Koca takıma düzgün bir kondisyoner bulamadık daha.

Ayrıca Yasin de iyi küfür yedi tribünden. Veli'yle ikisinin gözü dönmüş oyunlarının, hırslarının sebebi neydi bilmiyorum; ama sonuçta elde ettikleri küfür oldu.

fabianernst dedi ki...

nobre ye soyleyecek soz bulamıyorum...tabata yı inşallah fernandesin gelişiyle yollarlar kafayı yedirtecek bu camiaya belli oldu..veli yasin tanju surekli sakatlayamaya yonelik faul yaptilar..arti yasin in yaptığı puştluk bildigin.zaten bu uçu agresif di o da entresan ... oyun guzeldi .ismail iyi oynadı bence :).q7 için sensiz geçen gunlerin sloganını soyluyorum.cenk mukemmel olacak.ersan bizim pique miz...bu takima almeida simao sivok fernandes gelcek gidecek yabancilar ise holosko dondurulur ferari tabata fink gider .buraya yaziyorum tearkan oyna boyle bir bahis varsa internette :))

ceyhun dedi ki...

protesto ankaragücü'ndeki gökçek'in başkanlık meselesiyle ilgili olabilir.

aurelio zaten takımı frenliyordu, ernst'in bu hali de iyice ket vuruyor takıma, hatta geriye ket... ikinci yarı hem dinlenmesi hem de yeni transferlerin de etkisiyle kendine gelir umarım. gelecektir de zaten, sadece eski ernst'i özlemişim onu hatırladım.

ali kuçik'in çalımından sonra düşürülmesi en sinir bozucu pozisyonlardandı. tabi diğer faullerdeki çift dalmalar, gereksiz agresiflikleri saymazsak.

quaresma'ya da ne denebilir ki. resmen bize yazık onsuz geçen, onsuz ve holosko'yla geçen maçlar için. yeniden sakatlıkla ilgili değildir umarım oyundan çıkışı.

YETMEDİ Mİ BU CEZA TANRIM!! :)

tearkan dedi ki...

Ferrari yerine Zapo gitsin mümkünse.

Muhtemel rakipler.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/29905/iste-besiktasin-muhtemel-rakipleri


Bi Stuttgart fena olmaz sanki yada bu ara düşüşte olan Ajax. Gerçi olmayan kura şansımızı gruplarda kullandığımızı düşünecek olursak benim bildiğim Beşiktaş gider, parası neyse verir o kuradan City'i çeker gelir.

Bu arada bugün yaptığı basın toplantısında transfer hakkında sorulan sorulara cevap vermeyen Schuster, Alman televizyonuna Hugo Almeida ve Simao'yu ocak ayında transfer etmek istediğimizi söyledi.

Cipher dedi ki...

İsmail konusunda umutsuzluğa kapılıyorum artık, ileride istediği kadar show yapsın defansta ne zaman topa hamle yapacağını öğrenmediği sürece bu takımda yer alması zor. Genç sol bek arayışlarına başlamak lazım bence.

Ali Kuçik'te de çok fazla ışık göremiyorum açıkçası, iyi bir yedek olur bir sene oynar, kiralanır, sonra takasta kullanılır gibi geliyor bana umarım yanılırım.

Q7 bi daha sakatlanmasın, amin.

Tabata iyi yere kaçıyor, topu iyi alıyor, güzel şeyler düşünüyor ama pratikte sıfır, ya pası atamıyor ya ikili mücadeleyi kaybediyor.

Ersan parlıyor gerçekten. Bonservisini almak lazım hemen.

Cenk'in reflekslerine oha diyorum.

Guti'nin atarı bile güzel :)

Veli'yi alalım diyordum ama Fenerli herhalde bu herif.

Unknown dedi ki...

Bu sahadaki gurbetçilerin hepsinin gözü dönmüş gibiydi bugün.. Birilerinin Gutinin ayaklarını kırması için teşvik primi verdiğini bile düşündüm bir ara. Adamlar resmen düşmana vurur gibi vurdular..Ulan o acımasızca bileklerine vurduğunuz adam siz Viyanada apaçi gibi sokakta oynarken, Ronaldoya, Raul'e asist yapıyor, Zidane'la ver kaça giriyordu, biraz saygı be kardeşim...

tannhauser dedi ki...

maçın ilk dakikaları tabata ileride top aldı, guti'ye verdi, sol açığa koşu yapacaktı, baktı q7 oradan akıyor, hemen yön değiştirip savunmanın arasına daldı, sağa doğru koşu yaptı. savunmanın dengesini bozdu. içimden "vay be tabata bugün iyi bir şeyler yapacak, hiç yoktan pozisyon alırken rakip takımı bozacak, o kadar da kötü bir adam değil yau" diye geçirdim. sonra bir baktım, benim tabata zannettiğim ali kuçik'miş. bilinçaltım, tabata'dan yediğimiz kazığı unutturmak için elinden geleni yapıyor. kırmızı ayakkabıları bile göstermiyor. ulan tabata, ne demeli sana. şöyle bir derleme yaptım.

tabata rakip yarı alandayken spikerler:

- tabata rakibin üstüne gitti, düştü faul bekliyor. hakem kalkmasını işaret etti.
- tabata pasını aktaramıyor.
- tabata'nın düşüncesi güzel ama...
- iyi yere vurdu ama yeterince güçlü olmadığı için kalecinin ellerinde kaldı.
- çok sert vuruş ancak çerçeveyi bulamadı.

tabata bizim yarı sahadayken spikerler:

- kademede tabata topu söküyor.
- tabata topu çaldı, ileri taşıdı.
- tehlikeli olabilecek atakta tabata topu kornere gönderdi.

diyorlar. acaba bu adamı da savunmacı mı yapsak :)