16 Aralık 2010 Perşembe

Beşiktaş - Rapid Vienna Maç Özeti

6 yorum:

sampi dedi ki...

eyvallah, isten firsat olmadi bugun maci seyredememistim.

q7 acikmis her aldigini kaleye vurmus galiba :)

Unknown dedi ki...

Q7 futbola acıkmış, her halinden belliydi, o kadar bencil oynamadı, zaten ikinci yarı Rapidliler tekme tokat oynamaya başlayınca o da psikolojik olarak kendini sakındı fazla etliye sütlüye dokunmadı.. Ama ilk yarı Sensiz geçen günlerin taaa ... derdirtti..

The Eagle Abroad dedi ki...

Abim sene sonuna kadar biz bu adama bir sey olmasın diye kendimizi yiyip duracagiz... ne anladim ben bu transferi doya doya izleyebilmekten o zaman?

The Eagle Abroad dedi ki...

@Sampi

Nihatın her aldıgını vurmasındansa Q7'nin her aldıgını vurmasını yeglerim... :)

tearkan dedi ki...

Tecrübe cidden farklı bir şey. Çok yetenekli ve ayağına hakim de olsa bazen driblinglerin ucunu kaçırması, vur gitsin yapmayım, pas vereyim derken oyunu zora sokması ve dengesiz müdahaleleri var Ersan'ın. Bu maçta da bir iki kere alıp götüreyim derken hem topu hem de pozsiyonunu kaybetti. Ayrıca burada yok; ama sarı kart gördüğü pozisyonda az daha götürüyordu adamın ayağını. Görüntülerdeki Veli ile olan pozisyonunda da faul olmamasına rağmen çok dengesiz girişi. Özetle biraz 'savruk'.

Bu arada maçın sonunda Ernst'in çektiği şuttan sonra sırtı dönük yürürken hakemin bitiş düdüğüyle birden dönmesi, bileğinin duruşu, yüz ifadesi, hafif gülümsemesi...

tearkan dedi ki...

Şu kaptanlık saçmalığına da bir son versek keşke. Umarım Delinho'nun elinden alıp da Guti'ye vermek gibi bir görmemişlik yapmayız.