21 Ekim 2010 Perşembe

Porto Notları

Kalede Cenk olsaydı yenilmez miydik? Yenilirdik belki; ama bu şekilde bir gol yemezdi. Her maç Hakan'ın hatasını temizlemeye çalışan bir takım var ortada. Takım bastırıyorken bir şekilde basit bir gol yemek, sonra o golü çıkarmak, daha sonra da öne geçmek için oynayan bir takım Beşiktaş.

Bugün "Guti ve Quaresma yoktu." diyenlere "3 sene önce en büyük yıldızlarımızın Delgado ve Tello olduğu; Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Serdar Özkan'lı kadroyla uzatmalarda Porto'ya Quaresma'nın golüyle yenilmiştik." demek istiyorum.

Bugünkü 11'de kalburüstü iki oyuncu var: Ernst ve Bobo. Necip de hemen peşlerinde.

Tabata... Delgado'yu aramak zorunda bıraktın ya. Ne diyeyim artık.

Bobo her türlü bu takımın forveti. Topu indirin, o golü atar.

Adamsın Ernst! Hem android hem adam!



Not: Seni hayatım boyunca hiç sevmedim Porto. Hep Benfica vardı benim için. Hala da öyle.

5 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Tabata, nihat, hakan ve hatta toraman bu takimda ne yaptigini bilmez durumda. Bir takim bir oyuncusunun kotu performansini kaldirabilir ama bu kadar kazmanin bir araya geldigi bir takimin galip gelme sansi olamaz...

Unknown dedi ki...

kalede cenk olsa yenilmezdik.
daha bir gun once post atim ve onun cok ufak bir bolumunu buraya tasiyorum

"Hakan'nin yaptigi bariz hatalari kolaylikla gorebiliyoruz, bu hatalardan futbolcularin etkilenmemesi imkansizdir, eger biraz futbol oynadiysaniz yediginiz sacma bir golun butun hirsinizi, agresifliginizi, inancinizi nasil alip gittigini bilirsiniz, gol atip beraberligi yakalasiniz bile heran gol yeme korkusu takimi panige surukler ve sonunda o golude yersiniz."

Hakan bu takimdan artik gitsin.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

@asvalttaicenler

yazında "evet işte bu" dediğim kısımdı bu paragraf. burada tamamen haklısın. ama yine de cenk olsa yenilmezdik demek çok doğru değil bence. futbol bu sonuçta. hakan hata yapmasa zapo yapıyor işte. diyeceksin ki orada 1-0 yenik olmasak zapo o hatayı da yapmayabilirdi. aynen katılıyorum buna. ama başkaları da oynasa bu oyunda hata hep var. önemli olan her maç olmaması.

bacon1903 dedi ki...

Abicim benfica olayini cok merak ettim neden benfica????

0. Tekil Şahıs dedi ki...

beşiktaş gibi olmasa da benfica'yı sevmemin de belirgin bir nedeni yok aslında. küçüklüğümden beri avrupa'da en sevdiğim takımların başlarında gelir. ki sonradan araştırdıktan sonra da isabetli karar verdiğimi anladım. taraftar profili, diğer takımlarla ilişkileri beşiktaş'a çok benziyor. bir de kartal mevzusu var. ki ben benfica-kartal ilişkisini de bilmiyordum ilk sempati duymaya başladığım zamanlar. kanım ısınmış bir şekilde :)