10 Ekim 2010 Pazar

Borç 251 milyon lira


Keçeli, özellikle alınan kredi konusuna değinerek, ''Aldığımız kredi tümüyle borca gidecektir. Üstüne binen faizlerin önünü almak için kredi alınmıştır. Yüzde 20'lerde, 18'lerde alınanlar yerine orta vadede yüzde 8'lerde borç bulunmuştur. Başka kulüpler bu şekilde borç aldığında, bunu zafer olarak göstermişlerdir. Biz böyle yapmıyoruz'' diye konuştu.

5 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Ne kadar guvenilir bir yazi bilmem ama hurriyette bu haberle ilgili olan ozetde ikinci yari 4 yeni forma daha cikacak yazdi... Baska bir yerlerde de geciyormu bu haber?

Unknown dedi ki...

Hurriyeti fazla okuma derim..

The Eagle Abroad dedi ki...

Yok bu mali kongre ile ilgili ilk haber onlarda cikti bugun, bende bir goz attim.. Yoksa ne renk olduklarini dunya alem biliyor:)) hani adamin agzindan aynen boyle 4 forma daha cikacak diye duysamda formalar cikana kadar inanmam, oda ayri mesele.. Gecen seneler kirmuzi forma cikaracaklardi, hazirdi falan derken gumburtuye gitti... Bu sene kaleci formalari cikacak dendi, ondada hala bir ses yok... Sen gelir getiren isleri yapma sonra git 75 milyon kredi al... Her isimizi boyle yapiyoruz, maalesef klubun "gercek sahipleri" de goz yumuyor, danisikli dovus iste...

matiasemilio dedi ki...

son alınan 75 de dahildir inşallah..

Unknown dedi ki...

Ben Kecelinin "Başka kulüpler bu şekilde borç aldığında bunu zafer olarak göstermişlerdir. Biz böyle yapmıyoruz" lafina cok takildim..
Posttaki fotograf sadece 1 hafta once 75 milyonluk krediyi aldigimizda cekildi, bu fotonun amaci nedir? Dupeduz show yapmaktir..
senin yoneticin bir hafta sonra cikiyor hic geregi yokken baska kluplere bok atiyor, kendisini temize cikarmaya calisiyor. Once bir kendize bakin, borcu kurdele kesme toreninden sonra basin toplantisi esliginde, zafer pozlari vererek almanin manasi nedir yahu??