28 Ekim 2010 Perşembe

Bi' Git Allah Aşkına..

9 yorum:

0. Tekil Şahıs dedi ki...

holosko'dan önce gitmesi gerekenler var bence. ha gitmeli mi? onlar gittikten sonra, evet.

Unknown dedi ki...

Ben bu adami ilk geldigi zamanlarda cok begeniyodum, son iki sezon evrim gecirerek tam bir kazma olmayi basardi, pas atmasini bilmez, adam eksiltmesi yok, gol vurusu sifir, kafa vurusu yok, ben napiyim boyle forveti, acik oyuncusunu, Ali Kucik'te Holosko kadar oynar.

matiasemilio dedi ki...

tabiki öyle,ondan önce gitmesi gereken oyuncular da var ama bu adam ve tabata varken gidecekler listesinin basında finkin olması kanıma dokunuyo..ibrahim abinin dediği gibi ben de ilk geldiğinde çok beğeniyodum ama su anda ilk sezonunun çok çok gerisinde ne yazıkki..

0. Tekil Şahıs dedi ki...

bu konuda zaten heralde hepimiz hemfikiriz. ilk geldiği zamanlar gayet iyiydi. zaten holosko bence de gitmeli. ama sadece ondan önce gitmesi gerekenler daha önce gitsin. benim tek temennim bu.
fink konusunda da aynı fikirdeyiz. o adamın gidecekler listesinde adının geçmesi bile zoruma gidiyor.

Ze1903 dedi ki...

Nihat,Holosko ve Tabata bir an önce gönderilmeli..

Unknown dedi ki...

Sanirim Nobreden herkes memnun bu sezon..

huan ramos dedi ki...

nobre'de yetersiz ama nihat ve holosko'dan daha yetersiz değil. karabük'te maçı alan nobre. oynadıkça elinden geleni yapmaya çalışıyor gayretli. bu takıma bir gram katkısı olmayan nihat ve holosko. her geçen gün geriye gidiyorlar.

bacon1903 dedi ki...

Ya bu adam futbolu bitirmiş kafaca!!!!!!!!!!

The Eagle Abroad dedi ki...

Holosko ilk geldigi zaman niye iyiydi, cunku biz savunma ve kontratak futbolu oynuyorduk... Bu adamda tamamen bir kontratak futbolcusu...
Gecen sene ayaginda yasadigi kiriktan dolayida tum sezon kendini toparlayamadi bir turlu...
Bu adami ilk 11'de oynatmamalisiniz. Bu adam ancak macta one gectiginizde ve rakip uzerinize gelemye basladiginizda is yapar. Bu yuzden bu sene maalesef oyun yapimiz ona uymuyor... Bunu uyduracak ise yine takimin kendisidir, ne zmanki 1 yada 2 farkli one gecili iste o zman Holosko girip isi bitirir, ama o hicbir zaman bir cilingir vazifesi goremez. Su durumda bize pahali bir yedekten baska bir yarari olmaz gibi gozukuyor. Devre arasinda takas olabilir fiye dusunuyorum...

Pek tabikide ondan evvel gitmesi gerekler var, tabata gibi, Nihat gibi, Nobre gibi... Ama burada en onemli husus Nohat ve Nobrenin yerini doldurabilecek kadroya sahip olmamiz fakat tabatayi maalesef Guti'nin yasayabilecegi sakatliklar dolayisi ile elden cikaracak pozisyonda olmamamizdir. Delgado degilde Tabata bir sekilde araplara kakalansaydi, iste o zaman bu seneki transfer sezonu tam 12 den vurulmus olunurdu.

Yoksa Iverson'i mi denesek forvette? En azindan hizli kosar asi ruhu ile mucadele eder...