28 Ekim 2010 Perşembe

Allah Aşkına Bu Takımda Kal


11 yorum:

Unknown dedi ki...

Bugun berbat oynadi 2 tane atti, bu Boboyu sanirim en iyi sekilde anlatiyor.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

ne kadar kötü oynarsa oynasın bu adama top indirildiği zaman gol olma yüzdesi çok yüksek. benim de derdim tam olarak bu zaten. ben takımımda gol atan forvet görmek istiyorum. asli görevini bırakıp orta sahaya gelip top almaya, oyun kurmaya çalışan değil. bu takımın gol atması lazım zira.

huan ramos dedi ki...

geçen sezon sonunda sözleşmesi uzatılsa sıkıntı çekmezdik. yüksek bir bedel ödememiz gerekecek sanırım.

bacon1903 dedi ki...

Kimse bana kızmasın.Hiç ısrar etmesinler fbyede gidiyosa gitsin!!!!!Rezalet oynuyor son 4 haftadır.Yok fb istiyomuşda yok bilmem ne eee ver bakalım 3 milyon euro hadi be!!!!!!!!Çok etkisiz goller dışında takım oyununa katkısı sıfır bobre kadar bile değil ya!!!!!

Cipher dedi ki...

Serdal Adalı bu sözleşme mevzularını iyi hallediyor. Bobo'yu da makul bir fiyata bağlar diye ümit ediyorum. Rezalet oynadığı dönemler oluyor inkar edemeyiz ama adamda gol hissi var, ataklarda doğru yerde oluyor o yüzden vazgeçilmez durumda, daha iyisi bulmak zor bulsak bile düşük bir maliyete almamız zor, gönderip elimizdekilerle idare edelim desek Quaresma ve Guti anlamsız hale gelir. O yüzden devre arası olmadan 2 milyon civarı bir rakama bağlamamız lazım.

Levent dedi ki...

Vallahi Bobo'yu biz bulup çıkarttığımızdan dolayı daha da çok seviyorum. Şaka maka 5 yıl oldu ve 100. golünü attı yanılmıyorsam, yanılıyor da olabilirim.

Benim de Cipher gibi Serdal Adalı'dan umudum var, makul fiyata bağlayacaktır Bobo'yu, tabi kendi de isterse. Bir de Ernst'in sözleşmesi var benim canımı sıkan. Ama du' bakalım, hallolur bir şekilde.

The Eagle Abroad dedi ki...

Abim bu adam 19 yasinda bize geldimi? Geldi... Su ana kadar bize gelmis ve bunca senede en verimli olmus yabancı futbolcuların basında geliyor mu? Geliyor... O zaman Besiktas'ın çocugu Bobo'dur arkadas, ilk sene hic oynamadan 3.5 M Euor alıp su anda yine oynamadan 2.5 M euro alan Nihat degil... Tabatayi, Nihati yollasinlar, onlarinmaasini bu cocuga versinler tek kelime etmem... pas geldide gol mü atmadik abi diyor resmen... Gelen 3 golluk pozisyonun biri muhakkak gol oluyor. Ki bu Nihat efendi, yada tabata kun yada bir alttaki postta yer alan Holosko icin 10 macta yakaladiklari toplam pozisyonda bir oranina dusuyor... Iddia ediyorum, su toplarin basina Nihat degilde Bobo gecse simdiye kadar belki enaz 10 tane frikik golude olurdu Bobonun...

Ya millet gipta ile bakiyor, halen daha gitsin diyenler var... Bobo bence bu takimda emekli olmalidir. Ha yarin luis fabioano gelir, yaninada torresi alirsiniz o zaman yedekte bekler o ayri ama o durumda bile bobo bu takimda kalmalidir.

Unknown dedi ki...

Nobre'nin 2 milyon, Nihat'ın '2.5 milyon euro aldığı bu klüpte Bobo kaç alır düşünmek istemiyorum.

ederlezi12 dedi ki...

Beşiktaş tarihinin en etkili forvet bölgesi oyuncularından biridir. Ben her zaman Bobo'yu beğenmişimdir. Her sezon en çok gol atan oyuncumuz sonuçta. Bu senede gayet formda ...

Sözleşmesini uzatmaları gerekir . Yoksa kapar birileri mazallah.

WesTTerroR dedi ki...

6 senedir ligde 12 golün üstüne cıkamamıs. bumudur etkili forvet. son maçlarla ilgili izlenimi yorumlamama gerek yok heralde. siz görmüşsünüzdür. takımdan ilk gidecek oyuncudur.

deniz dedi ki...

Ve Allahaşkına sözleşmen 15 senelik falan olsun, gına geldi Figer - Fransa muhabbetlerinden.