7 Şubat 2011 Pazartesi

Super Bowl Devre Arası Şovu


Yukarıdaki video dün gece oynanan Super Bowl Finalinin devre arasındaki Black Eyed Peas ve Usher'ın şovu.. Tabii bizim şovlarımızı göz önüne getirdiğimizde açık siklet farkı ortaya çıkıyor, en son Türk Telekom Arena'nın açılışını hatırlıyorum, her zamanki gibi yavan, alışıla gelmiş, seyircilerin her zaman gördüğü şovlar mevcuttu.. Amerika zaten Show Business konusunda aşmış olan bir ülke, dün akşam yaptıkları şovu ağzım açık izledim, bizim bu şovları bir lig maçında yapmamız için hem uygun ortam yok, hem lig statüsü farklı hem de ekonomik olarak o kadar güçlü değiliz, ama en azından ışıklı kostümlü dansçılar çok iyi bir fikir.. Yıllardır üvey evlat muamelesi gören Türkiye kupasının bu seneki finalinde bu tür şovlarla federasyon ailelerin, çocukların ilgisini çekebilir hem de finalin pazarlaması bu tür şovlarla daha iyi yapılabilir, finalin lige göre avantajı olan final heyecanı bu tür şovlarla desteklenerek çok daha ilgi çekilip kupanın değerini yükseltilebilinir.

6 yorum:

fabianernst dedi ki...

abi sen usher demişssin ama bu video sergenin ve vansporun :))

sampi dedi ki...

black eyed retards kulagimi tirmaladi, neyse ki ayni anda epl review show vardi.

devre arasinda 60 yasina gelmis efsani rock grubu, berbat pop, prince gibi ucube vs. gibi garip uclara gidiyorlar, produksiyon pahali ama icerik o kadar da iyi degil bence.

yine de 23 nisan kutlamasi tadindan iyiler.

The Eagle Abroad dedi ki...

Sampiye bu konuda katiliyorum, bu sovu balck eyed peas degil, bence daft punk yapmaliydi :)) buram buram round the world kokuyordu zaten sov... Yalniz koreaografiye hic bir sozum yok, gayet guzel, ama ses rezaletti, belki statdakiler icin daha iyiydi bunu bilemem tabi...

Bizimkiler hala Kartal ucurmaya calissin...

Unknown dedi ki...

O karatala ne oldu? :)

Unknown dedi ki...

@fabianernst
sen sanirim 2 post asagidaki videoyu izledin...

fabianernst dedi ki...

yok ab' hak'katen sabah oyleydi bir ara ?(