13 Şubat 2011 Pazar

Ankaragücü Beşiktaş Değerlendirmesi

Şampiyonluk parolasıyla çıkılan ikinci devrede artık avrupa kupalarına nasıl gidebiliriz hesapları yapıyoruz, yapmalıyız.. Demek ki Guti olmayınca takım kazanamıyor, Guti 34 yasında en fazla bu performansla 1 sezon daha oynar, Federasyona ders veren yönetimimiz keşke önce ders alsa.. Bugün kulüpte bulunan hiç bir futbolcu aldığı mağlubiyette kendisinde hata yada eksiklik görmüyor çünkü alınan her kötü sonuç yönetim tarafından federasyona ihale ediliyor çünkü bizim yöneticilerimize göre bu kadronun ligde her hangi bir takıma karşı yenilmesi imkansız çünkü biz yıldızlar topluluğuyuz.. Kimde bir Guti var ya da bir Quaresma ya da diğerleri.. O zaman ligi domine etmemiz hatta 17 de 17 yapmamız gerekiyor, her gelene Barcelona gibi 3-5 atmamız doğal sonuç oluyor.. Biz her hafta Türkiye liginin gerçekleri tarafından tokat yiyoruz, Mustafa Denizli gibi bir akıl hocasının derhal takımın başına basınla ilişkiler sorumlusu olarak atanması gerekiyor, yoksa bu yönetim ile futbolcular her hafta daha çok gamsızlaşacak.. Schuster sende artık şu Uzülmez sevdandan vazgeç be güzelim, açık ara Türkiyenin en iyi sol beki sende, Avrupalı takımların yavaş yavaş ismini öğrendiği bu çocuğu bitirme, 36 yasına gelmiş bir adamdan medet umma.. Bu tarz oyuncu rotasyonuyla elimizde Gareth Bale olsa fayda etmez..

Haftaya Fenerbahce mağlubiyeti maalesef hayrımıza olacaktır!

7 yorum:

shibby dedi ki...

teknik direktör gönderilince sorunlar çözülüyor değil mi?

shibby dedi ki...

Bir de 17de 17 ye ciddi ciddi inanan birisini gördüm enteresan :)

Unknown dedi ki...

shibby yaziyi bir kez daha gozunle oku istersen.

shibby dedi ki...

Haftaya Fenerbahce mağlubiyeti maalesef hayrımıza olacaktır!

açıkla o zaman?

RyhiaNN dedi ki...

yazıda 17 de 17 nin bir fantazi oldugu belirtiliyor zaten. fenerbahçe ye yenilirsek birşeyler değişir umudu doğar ama maçı kazanırsak yine sadece üstü örtülür ki bu daha kötü olan senaryo çünkü takımda gerçekten iyi gitmeyen ve acilen çözüme kavuşturulması gereken şeyler var.

shibby dedi ki...

yenilirsek ne değişicek onu anlamadım? Arkadaşın söylediği söz genellikle "yenilirsek teknik direktör gider kurtuluruz" anlamı taşıyor. eğer kasıt teknik direktörün gitmesinden değilse; küçük takıma bile yenilip birşeyler değişmiyorsa büyük takıma yenilince değişmeyeceği aşikardır.

"O zaman ligi domine etmemiz hatta 17 de 17 yapmamız gerekiyor, her gelene Barcelona gibi 3-5 atmamız doğal sonuç oluyor.. Biz her hafta Türkiye liginin gerçekleri tarafından tokat yiyoruz"

Görüldüğü üzere bir fantazi yok. Bizim 17de 17 yapmamız, çok gol atmamız gerekiyorken dandik takımlara yeniliyoruz anlamı çıkıyor ki bu cümleler bu anlamı taşıyor.

Unknown dedi ki...

@shibby
amacının ne olduğunu anlayamadım, sana laf anlatacak kadar ne bilgim ne vaktim var.. Keşke o kopyalayıp yapıştırdığın yazının bir cümle öncesini okuma zahmetinde bulunsaydın, belki de okumuşsundur yine de anlamamışsındır, ben senin dikkatini çekmek için paylaşayım

''bizim yöneticilerimize göre bu kadronun ligde her hangi bir takıma karşı yenilmesi imkansız çünkü biz yıldızlar topluluğuyuz.. Kimde bir Guti var ya da bir Quaresma ya da diğerleri.. O zaman ligi domine etmemiz hatta 17 de 17 yapmamız gerekiyor''

Fenerbahçe'ye yenilirsek Schuster gitmez. Ama çok şey olumlu anlamda değişir..