2 Şubat 2011 Çarşamba

Ahmet Çakar'ın Amacı


Değişik bir ülke olduğumuz bir gerçek, dünyada bize benzeyen her hangi bir ülke daha bulmak imkansız, kişilik olarak da ne akdenizliyiz ne batılı ne orta doğulu ne de asyalı hepsinden biraz biraz var ama ne fazlası ne de azı..

Ahmet Çakar bugün bir yazı yazmış, gerçi ona yazı değil, aşağılama ve açık tehdit mektubu demek daha doğru olur.. Herkesin dillerden düşürmediği Beşiktaş'ın göze hoş gelen futbolunun mimari olan Schuster'e övgüler onda değişik bir reaksiyon yaratmış ve aşağılık kisiliğinin eziklik kompleksine yenilerek Türk futbolu adına utanç dizeleri yazmış...

Çakar önce Schuster'in bir kağıt parçasından fazla olmayan bir nesneyi boynuna koyunların çan taktığı gibi takmadığı ve sadece kural olsun diye kural koyan bir federasyonumuz olduğunu gözümüze soktuğu için şunları yazmış:

"Şöyle bir düşündüğümüzde ya çok derin bir aşağılık kompleksinin dışa vurumu ya da inanılmaz bir narsist egonun kölesi olma anlamı da akıllara gelmiyor değil.Gelelim diğer rezilliklere..."

Ilk rezilliğini kusan Çakar daha sonra federasyona şu şekilde sesleniyor

"Buradan Türkiye Futbol Federasyonu'na haykırıyorum. Eğer Schuster bir daha akreditasyon kartını takmadan sahaya çıkar ve sizin hakemleriniz ya da temsilcileriniz bu maçın oynanmasına izin verirlerse size de yazıklar olsun!Ve son sözümüz yine Schuster'e... Çok delikanlısın ya; hadi bundan sonraki ilk maça da akreditasyon kartı olmadan çıksana!"

Ben çok uzun düşündüm, Ahmet Çakar gibi düşünüp empati yapmaya çalıştım ve normal bir insanın neden bu yazıyı yazabileceğini bir türlü bulamadım. Bu adamlar bizimle aynı havayı soluyup aynı atmosferde yaşıyor, maalesef kraldan çok kralcıların yaşadığı bir toplumuz..

2 yorum:

ozzie dedi ki...

Aklini yormaya degmez bu sirk hayvaninin dedikleri...

JAMES WHITE dedi ki...

Adam olsaydı ekranda geyik yapacağına hala sporun içinde olurdu. Schuster'i eleştirmek ona mı kalmış. >:(