22 Eylül 2010 Çarşamba

Yatacak Yeriniz Yok...



7 yorum:

Serdardiyebiri dedi ki...

işte bunu anlayamıyorum ben. gerçekten anlayamıyorum.

herşeyiyle aynı fotoğrafların siyah beyaz formalıları da varken, ve bundan sonra da olacakken, bunları yayınlamak manasız.

ibrahim üzülmezi, toramanı..vs de aynı 90dakika içinde, aynı yeşil sahada aynı şekillerde görmedik mi sanki dostum ? :))

The Eagle Abroad dedi ki...

Serdar kardesim, bu resimlere bakip sadece gormek istediklerini gormemelisin. Bir adim geriye cekilip buyuk resme bakarsan, aradaki farki daha iyi anlarsin... Biraz dusunmen yeter, neden acaba bu resimleri on plana koyuyoruz?

Istersensen dusunmeden ben soyliyeyim. Bu adamlarin bu hareketlerine hakemlerin hiçbir gıkı çıkmazken, bizimkilerin her itirazında srak diye sarı kartın gösterilmesidir bütün olay. Bizim derdimiz adaletle, baska birseyle degil... Siz ne zamanki rakip takımdan biri haksız yere atıldıgında eyyamcı hakem diye bagırırsınız iste o zaman benim dediklerimi daha iyi anlarsın, DOSTUM...

bacon1903 dedi ki...

Aynisi var serdar arkadasim o konuda haklisin ama cukur kazanlar her macta itiraz etmeyi marifet sayanlar yok!!!!Yukardaki goruntuler fb icin bir derbi klasigi oldu.Gerilim olmazsa derbi olmaz sacmaligi yuzunden futbol izleyemez olduk kadikoydeki derbilerde!!!Siz bizi yenmisiniz biz sizi yenmisiz bunlar gelip gecici seyler!!!Baslik sert olmus ama bilica ve emre yakismiyor fbye!!!!(Davranislariyla yoksa emrenin futbolculuguna diyecek lafim yok cok sakatlanmasi disinda)

Unknown dedi ki...

Neden kimse Gökhan Gönüle birşey demiyorda Bilicaya, Emereye, Volkana diyor hiç düşündünmü Serdar?
Çirkeflikle, mücadeleyi birbirine karıştırmayalım.

bandista dedi ki...

bununla ilgili kısa bir soru sormak isterim;

itiraz konusunda Türkiye'de çığır açmış, limitleri zorlamış Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray futbolcularının söz konusu Fenerbahçe algısının yanındaki durumu nedir?

sozcelyk dedi ki...

benim gözümde o galatasarylıların da bunlardan farkı yoktur.

hepimiz biliyoruz ki bunları pozisyon icabı yapmıyorlar tamamen kasıtlı tamamen seyirciye oynayarak tamamen hakemi baskı altına almak için yapılan artniyetli itirazlar.

bu maçta tansiyonun yükseldiği anlarda fenerbahçe oyunu lehine çevirmişken tansiyonun düştüğü anlarda beşiktaşın oyuna hükmetmesinin sebeplerini görebilmek bu kadar mı zor ?

bu oyuncuların kazanmak için her yol mübah diye sahaya çıktığını görmek anlamak bu kadar mı zor ?

emrh.srt dedi ki...

evet şükrü saraçoğlu'nda oynanan bütün derbilerde senaryo aynı. "tansiyonu arttır, hakeme oyna, rakip oyuncuyu tahrik et, sertlik, psikolojik olarak baskı altına aldığın rakibe bir de gol atmışsan daha fazla gerginlik, nasıl olsa kırmızı kart rakibe çıkar, oyun hızlanmaya başladıysa birilerine saldır, oyunu soğut, kimse ne olduğunu anlamasın, zaman öylece akıp gitsin, top oynamadan maç kazan."