15 Eylül 2010 Çarşamba

Haftanin oyuncusu Mert Nobre #1

Guti haftanin oyuncusu secilmeden once Email yoluyla yaptigimiz oylamadan fazla kisi Guti haftanin oyuncusu olunca yorumlarda Nobre ismini verdi. Bende yazarlarimizin gorusune Katiliyorum ve Haftanin oyuncusunu Mert Nobre olarak duzeltiyorum.
Kimsenin beklemedigi bir isim olarak sahaya cikan Mert Nobre herkesin kafasinda soru isaretleri olusturmustu, bu soru isaretleri ilk yariyla beraber sonlaniyordu, Q7'in olmadigi macta Nobre Q7'nin gorevini yapiyordu adeta.
Baslattigimiz akinlarda topu arkadaslarina dagitiyor, sagdan ve soldan dribling yaparak Ankaragucunun savunma dengesini bozuyordu, kimi zaman sag acik kimi zaman sol acik yada hedef santrafor oluyordu ama hicbir bolgede siritmiyordu aksine oynadigi bolgeye hareket getiriyordu.

Nobre caliskanligini meyvesini ikinci yarida attigi golle aldi, Tabatanin on direge kestigi topa muthis yukselen Nobre kalceciden once topa vurup fileleri Besiktas adina havalandiriyor bu sezonki 3'uncu kafa golunude atmis oluyordu..

Gectigimiz sezonlarda Tello'nun israrla on direge top kesmesi ve kimsenin on direkte o topa vuramamasi canimizi cok yakmisti, bu sene Mert Nobreyle beraber Toraman, Necip gibi isimlerin on direk golleri atmalari hepimizin gelecege ve duran toplara daha umutla ve heyecanla bakmamizi sagliyor..


Hiç yorum yok: