24 Eylül 2010 Cuma

Yapma


Duydum ki Antalyaspor maçında Ernst'i oynatmayı düşünüyormuşsun, bir başkasını oynatmaya bir başkasını terletmeye gerek duymuyormuşsun.

Yapma.

Avrupa Ligi dedin oynattın, rakip Vikingur dedin oynattın, Türkiye Ligi dedin oynattın, antremanlarda hep oynatıyorsun; yarın Türkiye Kupası başlayacak onda da oynatacaksın. Düğünün olsa halaya ilk 11 yazacaksın .

Yazma.

Oyun kurmak için benim Guti. Haz'ım var dedin pas alışverişini Ernst'le yapmasını istedin, rakibi durdururken aynı zamanda ilerde vurmasını istedin, Cska Sofya maçında bile ona güvendin , ondan maçı almasını bekledin onunla günü kurtardın.

Etme.

İlk 11 oynamaktan, üç günde bir 90 dakika oynamaktan adam sakal verdi, 30 yıllık dazlağın saç çıkarmasına vesile olacaksın, genleriyle oynuyorsun.

Yapmaaa , yapmaa.


Fink'in sözleşmesini dondurdun, ısıttın; 18'lik Necip'i Ernst var diye bir aydır oynatmıyorusun, Aurelio'yu çok az kullanıyorsun, Ernst'i öyle harap öyle altüst ediyorsun, hakızlık ediyorsun.

Etme.

Ey Schuster : Ernst harap olmuş, mahvolmuş bizim için onu öyle harap, öyle altüst ediyorsun, mahvediyorsun; dişlilerini bozacaksın, iş görmez hale getireceksin, bizi sevindiriyorsun huzurumuz kaçmıyor ama Ernst'in huzurunu bozuyorsun, sen mahvediyorsun.

Etme.


http://www.youtube.com/watch?v=bThGbI6mA-U

7 yorum:

Adsız dedi ki...

taglere bak hahahah

eline sağlık harikasın

Adsız dedi ki...

Bence Schuster de anladı Ernst'in easen android olduğunu. Şaka maka sakatlanacak adamcağız, insan dinlendirir azıcık. Necip konusunda da korktuğum başıma geldi, Aurelio geldi ve çocuğun yüzünü göremez olduk.

sozcelyk dedi ki...

içerde necip oynar , tansiyonu yüksek olan maçlarda aurelio oynar, ama onlar bir şekilde rotasyona uğrarken olan ernst'e oluyor , yazık lan adama.

antalya maçında fink oynasa ne değişir ki ?

yuki the zorba dedi ki...

supermis :)

Unknown dedi ki...

Yilmaz Erdogandan'da dinlenmesini tavsiye ederim.

sozcelyk dedi ki...

beyler özür dilerim

Unknown dedi ki...

ernst olmasaydi yalan olmustuk.