26 Eylül 2010 Pazar

Serdar Tatlı

Serdar Tatlı dünkü maçın hakemini gazetesi Fanatik'te değerlendirmiş:

Özgür Yankaya genç ve vitrine yeni çıkarılmaya çalışılan bir hakem. Kapasite olarak bakıldığında gelecek vadeden biri. Ancak bu hakemi bugüne kadar büyüklerden sadece Beşiktaş’ın maçında üçüncü kez görevlendirmek, diğer büyüklerin maçlarına atamamak, bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yapılmış, ama ciddi bir hata olduğunu belirtmek lazım. İyi bir hakem olabilecek birisinin, kafasının ne kadar karmakarışık olduğuna, maçın geneline baktığımızda anlamak mümkündü. İki takım oyuncularına karşı uyguladığı standartsızlık, otoriteyi sağlayamaması umut beklenilen bir hakem değil de, durumu idare eden bir hakem olduğu endişesine bizi sevketti maalesef.

Hakem Yankaya’nın, 17. dakikada Erkan’ın, Ricardo Quaresma’ya arkadan sert hareketi, 21’inci dakikada da Deniz’in aynı oyuncuyu omzundan tutup çekmesine doğru sarı kart gösterdi. Ancak 45’inci dakikada Quaresma topla ilerlerken ayağındaki topa Erkan normal şartlarda müdahale etti. Oyun devam ettirince, Quaresma’nın hakeme karşı eliyle koluyla yaptığı tepkiye seyirci kaldı. 70’inci dakikada Ernst’in yaptığı sarı kartlık çok net pozisyonu devam ettirdi.
90+2’de ise İbrahim Üzülmez’in ceza alanı içerisinde Necati’nin sol ayak bileğine bastığı pozisyona devam diyerek Antalyaspor lehine net bir penaltıyı atladı.

Aynı maçtan mı bahsediyoruz biz ?

2 yorum:

Ahmet Değirmenci dedi ki...

biz gözümüzle izliyoruz ama onlar ...üyle izlemekte kararlı ne diyelim KOYDUK MU???

Unknown dedi ki...

Hakem eskilerini fazla onemsememek lazim, sonucta reyting maymunlugu yapmaktan baska bir islevi olmayan insanlar bunlar.