10 Eylül 2010 Cuma

Rıdvan Şimşek

Gectigimiz sezonun sonlarina dogru forma sansi bulmaya basladiktan ve her gecen hafta performasinin ustune koyarak giderken sakatlanmisti Ridvan, yoklugu o donemde fazla hissedilmedi, bundaki en buyuk etken Mustafa Hocanin beklerinden hucuma fazla destek vermelerini istememesiydi elbet. Mustafa Hocanin ardindan Schuster gelince oyun sistemimizde siyahla beyaz kadar degisiklik oldugu hepimizce biliniyor. Hoca sezon oncesi elindeki oyuncu listesine baktiginda orada oynayabilecek 3 sag bek vardi( Toraman, Ekrem , Erhan) fakat o beklerin Ekrem haricinde hicbirisi Schusterin istedigi gibi hucumcu bek degildi. Onlar hucuma ciksa bile yapabilecekleri kisitli oldugundan bu takima negatif anlamda geri donuyor, beklerin kaptirdiklari toplar ya da isabetsiz ortalari rakip takim adina tehlikeli kontra ataklara donusuyor. Quaresma'nin sol acikta daha verimli olmasi ve arkasinda bir defansif bek olmasi gerektiginden zaten Ismail Koybasi'dan hucumcu bek olarak yararlanamiyoruz. Bu durumda sag bekimizin mutlak surette ofansif bir bek olmasi gerekiyor. Ekrem Dag gecen sezon sag bek oynadigi karsilasmalarda hep kotu anlamda elestirildi bu sene cogunluk onun sag bek oynamasini istiyor, bu da kesinlikle gecen sezon ve bu sezon arasindaki sistem farkliligindandir.

Su anda Rıdvan Şimşek'in yoklugunu hic hissetmedigimiz kadar hissediyoruz, topsuz da olsa takimla beraber antremanlara cikmaya baslamis, umarim cok yakin zamanda da topla calismalara baslar ve bir an once takimdaki yerini alir, Ridvan geldikten sonra Toramani stopere cekip oradan bir yabanci kontenjani acarak avantaj elde edecegimizi hesaba katmiyorum bile...

6 yorum:

The Eagle Abroad dedi ki...

Ridvan geldiginde sanirim Sivok'da geri gelecek. Kontenjana yer açma imkanimiz olsada Sivok ile yine bu durumu esitleyecegiz gibime geliyor... Bu seferde devre arasi piyango kime cikacak onu bekleyip gorecegiz.

Ridvan eger dedigi gibi ilk yarinin son bes macinda takimdaki yerini alacak duruma gelebilir, ve iyi bir performans gosterebilirse o zaman piyangonun kime vuracagini dahada iyi gorebiliriz sanirim....

Unknown dedi ki...

Piyango Finke coktan vurdu..

The Eagle Abroad dedi ki...

Valla fink iki uc mac saglam oynasin bunlar boboyu bile yollamaya kalkarlar, maazallah...

kartalist dedi ki...

Necip için bile "hoca acaba bu maç oynatacak mı?" diye tereddüt içindeyiz.Kaldı ki sakatlıktan daha yeni çıkmış ve hocanın izlemediği Rıdvan'ın durumu hak getire.Çocuğun bir dezavantajıda oynadığı bölgede rakibinin çok olması.İşi çok zor Rıdvan'ın.

Unknown dedi ki...

Bugün Necip'in yerine Aurelio girerken kalbim cız etti, umarım hep böyle Necip çıkar Aurelıo girer..

The Eagle Abroad dedi ki...

iste buda tam anlamiyla ayri bir post konusu olmasi lazim.. Necip mi? Aurelio mu? Neden?