23 Eylül 2010 Perşembe

Nostalji Forma Satışa Çıktı




Zamanında satın alan için pek bir şey ifade etmeyen bir haber bu ancak, benim için fırsatı kaçıranlar için bu sene Kartal Yuvası'nın yaptığı mantıklı bir hareketle, dün itibariyle 100. Yıl Bağcıklı Forma satışa çıktı. Lakin ben bunu normalde kulübün resmi sitesinden öğrenmem gerekirken, Forza Beşiktaş'tan öğreniyorum. Belki bazılarınız da buradaki post aracılığı ile öğrenmiş olacak bu haberi... Çoğu kişinin satın almak için bir saniye bile düşünmeyeceği bir ürünün duyurusu nasıl yapılmaz, cidden anlamış değilim. Alacaklar için fikir vermesi açısından çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim.


Formaya gelecek olursak, kumaş bakımından ilk çıkan ile arasında pek bir fark olduğunu söyleyemem. Amblem de oldukça kaliteli ve göğüs reklamı olmaması da ayrı bir güzel. Günlük hayatta bile giyilebilir bu forma... Bedenleri ise biraz büyük tutmuşlar. Ben standart bir t-shirt bedeni olarak M beden giyiyorum, bu formanın S bedeni üstüme tam oturdu diyebilirim. Tavsiyem, standart bedeninizin bir altını almanız... Formanın fiyatı ise 40TL, bence gayet makul.

Son olarak, bizim yönetimin sağı solu belli olmaz diyerek, eğer elinizde nostalji forma yoksa hemen almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü fazla fazla üretilmediyse, bitmesine kesin gözüyle bakıyorum.

16 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben 100. yilda almistim, gercekten en cok sevdigim formamdir kendisi, zamaninda sans getiriyor diye her fener macinda giyiyorduk o buyuyu bozduk zorla kim bilir belki ikinci yari inonudeki macta cikariz bu formayla.

EnisteKolaKoy dedi ki...

bunu forma olarak cikarmamislar... bu yuzden herhangi bir macta giyebilecegimizi sanmiyorum

Unknown dedi ki...

ozel izinle cikabiliriz.

EnisteKolaKoy dedi ki...

özel izin olsa bile, adidas engeller. adidas'ın üretmedigi formayla sahaya cikmamiz imkansiz.

The Eagle Abroad dedi ki...

bu formanin cikis haberini (bence en iyi sekilde calisan kartal yuvasi olan) Ankara Kartal yuvasindan gelen bilgilendirme maili ile aldim... Yalniz denildigi gibi bu daha evvelki nostalji formalarimizda oldugu gibi, puma, veya umbro tarafindan uretilen degil, tamamen klubun fason olarak, urettirdigi bir forma dizayni olarak karsimiza cikiyor..

Elbetteki nostalji formasi olmayanlar icin bulunmaz bir firsat, hatta arkasina isim bile yazdiriliyormus gordugum kadariyla.

beni bilenler bilir, nacizhane bir forma kolleksiyonum var, bu yuzden almamiz sart pek tabikide... Ama yine de gonul isterdiki adidas bize bir nostalji forma hazirlasa, hatta simdiki logolari ile degil, son bir iki yildir epeydir uzerinde durduklari kendi nostalji logoari ile beraber... Iste o zaman tadindan yenmez derim... adidas adidas duy sesimiziiii!!

Unknown dedi ki...

@gurbetkartali
turkiyeden buraya forma shipping'ini nasil yapiyorsun fazla tuzlu olmuyormu?
eger uygun bir yol biliyorsan bende duz siyah forma siparis etmek istiyorum sseninle.

The Eagle Abroad dedi ki...

abim vallahi ancak gelen giden birileri vasitasi ile forma alabiliyorum.. Yoksa bir formanin neredeyse iki misli gonderim bedeli istiyor, namussuzlar. Arti evine geleceginin garantiside yok, normal postayla kac tane gelen giden esyam ulasmadi bana. Diger sigortali gonderimlerde cok tuzlu dedigin gibi... Ancak gelen giden birisi olursa biraz sabredip formalara kavusuyorum... Yoksa bende hergun kartalyuvasinin onunde sabahlardim vallahi :))

Adsız dedi ki...

kulüp taraftar için ne güzel forma yapmış hala yok beko yazsaydı yok adidas olsaydı, puma olasaydı diyenler?

The Eagle Abroad dedi ki...

@adsiz kardes
Ya orasi dogru klup yapmis hemen sorgu sual etmeden atlayalom ustune, baliklama hemde dimi... Bu taraftar senelerdir kirmizi forma istiyor, kaleci formalari ciksin istiyor, daha kaliteli urunler olsun istiyor.. Sucmu? Ben klubumun urunlerini giydigimde, klubumu temsil etmeyecekmiyim? Millet bakinca imrensin istiyoruz, sucmu? Adidas lafini su anki uretimi adidas yaptigi icin dedik yoksa lescon da uretse problem degil yeterki kaliteli olsun...

fabianernst dedi ki...

ya yalnızca bir şey sorucam yuzuncu yıldaki çıkan formanın tipatıp aynisi dimi yani ben oyle goruyorum fotolardan o formaya sahip olan arkadaslar bilgilendirebilirler mi biraz ayrica ..yalnizca netten veya stadin altindaki yuvada mi satilıyor..yani başka bir kartal yuvasinda bulabilir miyiz acaba goren duyan varmı

threepoint dedi ki...

t-shirt olarak çıkmış sanki daha çok. kumaş kalitesi forma seviyesinde ise şukela, ama değilse kötü olur.

bu arada bu yorumum sayesinde bir hayırlı olsun demeyi borç bilirim arkadaşlarım, geç oldu kusura bakmayın.

Unknown dedi ki...

@gutbetkartali
tamam o zaman, turkiyeye gidecek olan arkadasin olursa beni bilgilendir. 2 tane forma alicam :D

Levent dedi ki...

Bence gayet güzel olmuş. Yönetimden akıllıca bir hamle gerçekten. Herhangi bir sponsor veyahut forma üreticisi logosu olması zaten düşünülemezdi. Korsan gibi duruyor ama günlük hayatta bile giyilebilir bir ürün. "Korsan mı giyiyorsun?" diyen yakın arkadaşlarınıza da etiketi gösterirsiniz susarlar, yolda yürüyen adamı görmeyeceksiniz nasıl olsa bir daha. :D

Ayrıca burada birkaç arkadaş daha belirtmiş, yıllardır kırmızı forma istiyoruz diye. Biz yıllardır sade tasarımlı formalar da istedik, mesela bu yıl ki formalar gibi. Nostaljik forma istedik, o da oldu. Şimdi Kartal Yuvası sitelerinde anketler var, "Mevcut renkler harici hangi renkte ürün istersiniz?" diye. Şuanda kırmızı %51 ve hiçbiri seçeneği %35. Diğer renkler ise %2 falan. Son zamanlarda taraftarın sesini dinleyen yönetimin önümüzdeki sezonlarda kırmızı formayı kreasyona ekleteceğini düşünüyorum, umut ediyorum. :)

Bir de, bu sadece stadın altındaki yuvadan mı alınabilecek? Yoksa tüm İstanbul'a yayılmış durumda mı?

EnisteKolaKoy dedi ki...

tüm istanbul'da var bu forma... ben mesela cevahir'den aldım.

Adsız dedi ki...

ya bu formayı nerden sipariş edicez hangi siteden söyleye bilirmisiniz?

EnisteKolaKoy dedi ki...

@adsız

sanırım daha kartal yuvası sitesine eklenmemiş bu ürün, ancak www.kartalyuvasiankara.com dan sipariş edebilirsin.