19 Eylül 2010 Pazar

KADIKÖY YOLCULUĞU



Öncelikle Kadıköy'de geçen yıl yaşananları ekşibeşiktaşblog'dan yuki the zorba güzel bir şekilde dile getirmiş. Kadıköy deplasmanına gitmeyenler ne zorluklarla karşılaştığımızı tahayyül edemez. Beşiktaş taraftarı için Kadıköy'ün sıradan bir deplasman olmadığını ordaki bir avuç Beşiktaşlı'nın ne eziyet çektiğini belirtmesi açısından geçen yılki Kadıköy deplasmanını yuki the zorba'nın ağzından paylaşmak istiyorum. Umarız içerdeki arkadaşlarımız bugün aynı zorlukları yaşamaz .

http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/04/kadkoyden-ckmak.html


Bugüne gelirsek , 2010-2011 sezonunun Kadıköyde oynanacak olan ilk derbisini son kartallar olarak tam yerinde takip ediyoruz. Blog yazarlarımızdan enistekolakoy'un Beşiktaş'tan, Kadıköy'den, maç öncesi , maç anı ve maç sonrası canlı kareleriyle hep birlikte derbiyi anında yaşıyoruz.






Beşiktaş'ı Kadıköy'de temsil edecek 2500 Beşiktaş taraftarı yavaş yavaş Büyük Beşiktaş Çarşısı'nda ve Beşiktaş meydanında toplanma başladı...



Saat 17.00 deki yolculuğa kısa süre kala Kazan'ın önü kalabalıklaşmaya başladı...


ve Kadıköy'e yolculuk başladı...


Bizim icin kucuk Dunya Futbolu icin buyuk bir kargaşadan sonra stadin onundeyiz artik...Yavas yavas stadin icine dogru yol aliyoruz...
Macin baslamasina az bir zaman kaldi..


Geçen yılki senaryonun aynısı, ilk yarı bitmeden beşiktaş taraftarının su ihtiyacını karşılayamaması için büfeler kapalı , yine çok ciddi bir sansür uygulanıyor ''medeniyet yuvası'nda''...

Mac sonu makara baslamis durumda...

Girmesi iskence cikmasi eziyet...



Gücüne güç katmaya geldik esliğinde metrobüse yürüyoruz...

Ve nihayet metrobus. Eve 1 puanla donuyoruz!

Muhabirimiz EnisteKolaKoy'a teşekkur ederiz, bize olaylari sıcağı sıcağına yerinden aktardi.

5 yorum:

sozcelyk dedi ki...

kendi adıma teşekkür ediyorum hepinize , maç boyunca muhteşem destek verdiniz tezahüratı sadece ıslıktan ibaret olan totoş seyiricleri 90 dakika susturdunuz ya helal olsun.

ayrıca maç öncesi maç anı maç sonrası eziyet çekmek de gelenek halini aldı .

Unknown dedi ki...

bu aksa volkan demirel gece klubune gidemiyecek diye seviniyorum.

EnisteKolaKoy dedi ki...

eziyeti göze alarak gittiğimiz için güzel bir maç olduğunu söyleyebilirim. bu hikayenin yayınlanmasında yardımcı olan sozcelykk ve asvalttaicenler arkadaslarima tesekkur ediyorum.

Kartal Bafiler dedi ki...

Volkan'a taraftarına küfür ettirdiğiniz için hepinize teşekkürler arkadaşalr :)

Unknown dedi ki...

@kartal bafiler
senin gordugun seyi bende gordum, Volkan deli danalar gibi tepiniyordu taraftarlar bagirsin diye hatta orda taraftara kufur etmedigini kimse iddia edemez, benim kalecim yada oyuncum ayni hareketi taraftara yapsin inaniyorum o kaleci bir daha Besiktasta forma giyemez..