29 Eylül 2010 Çarşamba

İsim Arayanlara





4 yorum:

tearkan dedi ki...

Bu stada reklam alma konusu bizim gibi olaya biraz romantik bakan insanlar için hassas bir konu açıkcası. İnsan kelimeleri seçerek konuşmak zorunda kalıyor; çünkü yanlış anlaşılma ihtimali yüksek.

İşin açıkcası ben aşırı tepki verilmesine neden olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. İki yıl için 6,5 milyon bu alana yeni adım atmış olan bir takım için hiç de fena bir rakam değil. Hele ki böyük başkanın ara transferde iki transfer daha yapacağız açıklamasından sonra (bu işlerin gazoz kapağıyla yapılmadığını ve kulübün mali yapısını da düşünecek olursak) daha önceki yıldırım demirören yönetimlerinden beklenmeyecek kadar mantıklı bir hamle.

0. Tekil Şahıs dedi ki...

endüstriyel açıdan bakıldığında başarılı bir hamle olabilir, evet. ama mabet dediğimiz yer burası.
yıllardır inönü isminin şeref olması için mücadele verirken buradan beşiktaş ismini dışlamak ne kadar doğru? son günlerde beşiktaş'ı beşiktaş'ın dışına yollamak konusunda şeref nasır'ın açıklamaları dolaşıyor ortalıkta. ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemeyiz. ama doğru olduğundan emin olabileceğimiz şey bizi burada istemedikleri. ortada bu kadar oyun dönüyorken kendi elimizle beşiktaş ismini stad tabelasından sökmek ne kadar doğru peki?

Adsız dedi ki...

sakın medical filan yapmasınlar. bildiğin saçmalık. medikal eti ülker kola çizi tüp buzdolabı hiçbirinin gereği yok. para istiyorlarsa kongre üye sayısını 5e 10 a katlasınlar. katılım artsın. halka yayılsın

tearkan dedi ki...

Dediğim gibi bu konu biraz hassas olduğu için kimsenin görüşüne yanlış yada doğru diye yaklaşmamayı tercih ediyorum ben.

Beşiktaş'ı Beşiktaş'ta istememe konusu ve özellikle stad arazisine yönelik rant beklentileri zaten birazcık aklı olan herkesin fark edebileceği konular. (fark edemeyen de stadda denize karşı bir sigara yaksın. manzaranın tadını çıkardığı an anlar zaten) Fakat bunun önüne geçmek de stadın isminden Beşiktaş adını kaldırmamakla mı olacak?

Özellikle gesenin de yeni stada geçecek olmasıyla birlikte ortada stad gelirleri bakımından derin bir uçurum oluşacak. Bu uçurumu stadın ismine reklam almak tabi ki kapatmaz; ancak en azından mevcut durumda 49 yıllığına bizim olan stadın etinden, sütünden yararlanmalıyız.