17 Eylül 2010 Cuma

İnönü Stadı Hayrat Mı?



Bu sene yapılan konser aktiviteleri ve takımın sezonu erken açmasından ötürü sahanın hali ortada... Aslında bu sene maçlarımız temmuz ortasında başlamasaydı, kulübün söylediğine göre konser aktivitelerinden meydana gelen bu zarar ağustos ayına kadar düzeltilebilirdi. Nitekim olmadı ve bu sezon yeteneklerine ekstra katkı sağlayacak bir zeminimiz yok ne yazık ki. Eskiden patates tarlasından beter olan Ali Sami Yen stadının zeminine gıpta ile bakacak kadar kötü durumda hatta...

Kulüpten yapılan açıklamaya göre zeminimiz maçlar bittikten sonra bakıma alınıyor ve düzeltilmeye çalışılıyor, bu beklenen haber zaten. Ancak, durum bu kadar vahimken Kasımpaşa'nın da sanki koca İstanbul'da başka bir stad yokmuş gibi maçlarını bizim stadımızda oynaması gerçekten düşündürücü. Bu kararı veren, bizim tarafımızda bunu onaylayan kimdir bunun gerçekten sorgulanması lazım. Bu zeminin bizim maçın hemen ardından her saatin değerli olduğunu düşünerek korunma altına alınması gerekirken, bizden iki gün sonra Kasımpaşa'nın "Stadımız Bakımda" diye bizim stadımıza gelmesi gerçekten komik. Kardeşim sizinki bakımda da bizimki neden bakımda olamıyor, sizin stadınız değerli de İnönü Stadı İstanbul ilinin hayrat stadı oldu da bizim mi haberimiz yok?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu yazdiklarinin yanina Besiktasin tarihinde ilk defa bu kadar teknik oyuncularla oynadigini ve taktiginin buyuk bolumunun verkaclarla gol pozisyonu bulmak, Quaresmanin driblinglerine ihtiyac duydugunu dusunursek zemin tam bir facia.
gecen sene Mustafa Denizli ile hali saha gibi bir zemin bu sene Shuster ile patates tarlasi gibi bir zemin..
Bu zeminin bahanesi olarak konserler gosteriliyor, kac para girmis bu konserlerden besiktsin kasasina bilen varsa soylesin. Bu kadar amator yonetilen bir takimiz. Kadikoyun altindan boklu dere geciyor sahalari bizimkinden 10 kat duzgun..

sozcelyk dedi ki...

şampiyonlar ligi uefa avrupa ligi maçlarının tamamının özetini izledim , üzülerek söylüyorum ki en kötü olan üstünde maç oynanamaz denebilecek tek saha bizimkiydi.

yöneticilerin ligin 6. haftasından hazır olacak demesine de hiç ama hiç inanmıyorum , bu gördüğümüz zemin bir ayda düzelmez geçen yılı düşünelim fenerbahçe bu sorunu aylarca çözememişti ki onların bozuk zemini bile bizimkinin yanında kaymak gibi kalır.

bu işi düzelteceklerse düzeltsinler düzeltemeyeceklerse de suni çim olabilir :) helsinki deplasmanında iyi oynamıştık , hem böylece biz değil rakipler düşünür :)