13 Eylül 2010 Pazartesi

HALKIN TAKIMI


Lisede ogrenciyken benim ve az olan birkac Besiktasli arkadasimin en buyuk tutkusuydu sabah okuldan firar edip once Taksimde Simit dunyasina gidip Kahvalti yapmak oradan Gumussuyundan yokus assagi Dolmabahceye dogru yuruyup mac saatine kadar Kazanin onunde bekleyip oglen saatlerinde sadece tezahurat yapmaya gelmis tribuncu abilerin arasina kaynasip Sarkilar soylemek. Mac saati yaklastiginda o cinarli yolda hep beraber eski duvarlari inlete inlete yurumek, Stadin onune geldigimizde Biz Abileri Kapaliya ugurlayip ya Eski Acigin yada Yeni Acigin yolunu tutardik.. Ogrenci butcesini fazla sarsmazdi o zamanlar acik tribunler, sonra is hayatina atildigimizda Kapaliyada gitmeye basladik..

Simdi bilet fiyatlarina bakinca normal gelirli bir aileden gelen bir ogrenci o 50 YTL'lik bileti alirsa en az 3 gun karni ac gezer, Kapaliya gitmek istiyen bir isci bir ay sirtini dogrultamaz.. Demiyorumki biletler 10 ytl olsun, ama Halkin Takimi diyorsak bu takima, o takiminda bilet fiyatlari Halka gore ayarlanmali, eger ayarlanmazsa Halkin Takimi birgun halkin arasindan ceker gider baska ellerin takimina donusur..


CSKA SOFYA MAC BILETLERI
VIP ÜST B&E 350,00 TL
VIP ÜST A&F 275,00 TL
VIP ALT A&F 175,00 TL
VIP ALT B&E 225,00 TL
VIP ALT C&D 275,00 TL
NUMARALI ORTA 175,00 TL
NUMARALI KENAR 150,00 TL
KAPALI ÜST 110,00 TL
KAPALI ALT 90,00 TL
YENİ AÇIK 50,00 TL
ESKİ AÇIK 50,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 50,00 TL

5 yorum:

fabianernst dedi ki...

oncelikle hayrlı olsun ..ya benim durumumu ozetlediniz ankaragucu maçına gittim şimdi birdaha hangi maça giderim bilmem vala...lisedeyken giderdim çok eski açık la yeni açığa artık devir degişti işsizlığınde gozu kor olsun bir iş buluyım ilk alacagim kombine olacak o kadr koydu şu takıma destek verememek neyse beşiktaşim hep guzel gunler gorsun biz gene de uzaktan severiz...

matiasemilio dedi ki...

ama atlanmaması gereken de bi nokta var,(doğrudur halkın takımı çizgisinden uzaklaşılmaktadır) bu bilet fiyatlarını fazla buluyorsak yıldız beklememeliyiz..ayrıca dua edelim yeni stadyum yapılmasın,yoksa fiyatlar daha fahiş olacaktır..üstelik guti ve quaresmaya rağmen fiyatlar geçen yılla aynı..

Unknown dedi ki...

@alioner
hosegeldin.

@matiasemilio
ben yeni stadyumun bilet fiyatlarinin daha fahis olacagi gorusune katilmiyorum, kapasite arttikca bilet fiyatlari dusecektir.

matiasemilio dedi ki...

30 bin 40 bine çıkacak altı üstü..bence bilet fiyatları daha da artacaktır..50 bin kişilik kadıköyde üç senedir en düşük ücret 66 lira ile migros tribünü..hem sponsordan kazanıp hem taraftara yaslıyorlar bi güzel..

Unknown dedi ki...

Fenerbahcenin spor Klubu oldugu tartisilir, baslarinda paradan, sermayeden baska birsey dusunmeyen fabrikator var, son yillarda kadikoyun degistirdigi evrimi biliyoruz..

Ben Ornegimi Avrupa Kluplerinden veriyorum.