21 Eylül 2010 Salı

Haftanın Oyuncusu Ernst #2


Onun için çok fazla söze gerek yok. Beşitaş'a geldiği günden bu yana mücadele etmediği maçı hatırlayabilen yoktur. Sezon başından beri Schuster'in değişilmezi oldu, Fenerbahçe maçında Beşiktaş'a geldiği ilk sezon oynadığı bölgede oynadı, o bölgedeki performansı bizi şampiyonluğua götüren en büyük etkenlerden birisiydi. Guti ile birlikte Beşiktaş'ın ataklarını başlatan isim oldu, kaybedilen toplarda hemen rakibin karşısına dikildi, Emre Belezoğlu'nu kendi ceza sahasının çizgisine kadar itmeyi başardı ve Fenerbahçe'nin pas trafiğini kilitledi. İkinci yarı ile birlikte Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi kendi sahasına hapsetmesinde başrolü oynadı, %90 gibi inanılmaz bir pas isabeti oluşturdu, her yönden harika bir maç çıkarttı Alman Panzerimiz. Kendisini kutluyor ve hep böyle oynamasını temenni ediyoruz.

6 yorum:

sozcelyk dedi ki...

istanbula ayak bastıktan bir gün sonra antalyaspor maçıyla başladı oynamaya , o gün bugündür antremanlarda bile ilk 11 oynuyor adam , sadece bir kez mideyi bozduğu için wolfsburg maçında oynayamamıştı onun dışında kırmızı kart cezalısı olduğu iki hafta vardı onun dışında oynamadığı maç ben hatırlamıyorum.

mustafa denizli kendisi için şöyle bir şey söyledi dün maraton'da : fabian her maç 70 oynar asla altına düşmez ama çoğu zaman 80leri 90ları bulduğunu görürsünüz,her antrenörün sahip olmak istediği bir oyuncudur.

hastasıyım.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

keşke 5 yaş daha genç olsaydı

The Eagle Abroad dedi ki...

Arkadaslar bir sorum olacak, bu haftanin futbolcusu derken, biz o hafta ici oynanan maclarimi baz alacagiz? Mesela bu sene biz baya bir haftada 2-3 mac yapacagimiz donemler olacak...

Bundan ayri olarak, hem cska'da hemde fener macinda ernst tek kelimeyle mukemmeldi... Allah nazarlardan saklasin...

Unknown dedi ki...

Haftanın oyuncusunu sadece lig maçları içi yapıyoruz, avrupa liginde gruplardan çıkarsak tabii orayada bi düzenleme yaparız.

Gökhan dedi ki...

@ sozcelykk

yazıya sonuna kadar katılıyorum, yalnız yanlışı bulmak gibi anlama da, geçen yılın 2.yarısında sakat olduğu bir iki maç olmuştu ernst'in. a.gücü deplasmanındaki 0-0'lık maçta yoktu, diğeri de denizli deplasmanı olabilir.