22 Eylül 2010 Çarşamba

Fenerbahçe Aşkı


Rıdvan Dilmen; ''Fenerbahçe sekiz tane ''net'' pozisyondan yararlanamadı''...

9 yorum:

Ali SIRMABIYIK dedi ki...

Rıdvan Hoca maalesef artık yorumlarında tarafsız olamıyor. Her yorumda bir Fenerbahçe'yi övme ve göklere çıkarmadır gidiyor. Hadi diyelim Fenerbahçe sekiz tane ''net'' pozisyondan yararlanamadı ya Beşiktaş'ın kaçırdıkları. Ayıptır be Rıdvan Hoca. Git sen Fenerbahçe Spor Kulübünde basın sözcülüğü yap.

Serdardiyebiri dedi ki...

hayır anlamadım? yalan mı söylediği ??

bacon1903 dedi ki...

Dogruyu soyluyor adam bunda bir sorun yok!!!Sorun olan gecen sene yaptigiydi.Turkiyede anadoludan bir sampiyon cikmis ridvan hoca onu yorumlayacagina agliyordu resmen o hic yakismadi kendisine!!!!Bjk fbyi sahasina kapatti nefes aldirmadi gibi laflarda etti ridvan hoca.

Unknown dedi ki...

Bana net pozisyonun ne demek olduğunu söyleyebilirmisiniz? fenerbahçenin 8 tane pozisyonu var dese anlarım ama 8 tane net pozisyon dersen bir mana ararım, Fenerin tüm pozisyonlarını kağıda yazıp çıkmış Beşiktaşınkileri aklından söylemeye çalıştı onuda eline yüzüne bulaştırdı, toramanın pozisyonunu bile atladı.. Eğer bir maçtaki pozisyonları sadece bir takım adına yazıyorsan orda sorun var hele bu maç derbi ise, yazacaksan 2 takımınkinide yazacaksın.Rıdvan Hoca bence Beşitaşı birazcık övmek zorunda olduğu için övdü ve her övgünün ardından Fenerbahçenin ne kadar net pozisyonları olduğunu anlattı vs. Güntekin Guti hakkında soru sormak istiyor bizim Rıdvan Paşa oralı bile olmuyor direk lafı değiştiriyor...
yani olay sadece o 8 net pozisyon değil, ya harbiden bir saysanıza bana o net 8 pozisyonu.

Erdal dedi ki...

Öncelikle blog hayırlı olsun.

Rıdvan meselesine gelince, ne bekliyordunuz ki derim. Sezon başından beri, Aykut Kocaman aleyhine olabilecek herhangi bir ciddi yorumda bulunmadı. Young Boys maçından sonra, "Fener'i 15 Eylül'den sonra görün" diyordu. Kemal Belgin de geçen gün tv'de söyledi, herhalde 2011'in Eylül'ünü kastediyordu diye. Ne zaman ki Aykut'un gönderilmesine karar verilir, o zaman eleştiriler başlar. Şimdiyse Aykut'un maç sonu açıklamaları için ancak "çok doğru bir maç analizi" diyebilir. Sanki Aykut'un işi maç sonunda analiz yapmak. Öyleyse sen kalk Aykut alsın 5 milyon doları.

Tarafsızmış gibi görünüyor ama sonuna kadar taraftır Rıdvan. Fener'den ziyade de Aziz'den taraf.

emrh.srt dedi ki...

rıdvan elbetten sarı lacivert gözlükle bakar. fenerbahçe'nin sahada futbol oynanmaması için her şeyi yaptığını(yerlerden kalkmamak, hakemle oynamak, sertlik, tansiyonu yükseltmek vs.) göremez. ilk yarıda olduğu gibi sürekli istim üstünde zırt pırt duran bir oyun değil de 2. yarıdaki gibi topun oyunda kaldığı bir 45 dakikada oynanan oyundan bahsetmez.

barış dedi ki...

rıdvanın mütemadiyen saçmaladığını bilen birisi olarak bu postta siz saçmalamışsınız demek istiyorum.

rıdvan beşiktaşın maçın hakimi olduunu 70 dakika topa hükmettiğini ama golden sonra bocalamasından dolayı fenerin gol pozisyonuna girdiğini söyledi. fenerbahçeyi övmedi yani. hatta sürekli quaresma guti güzellemeleri yaptı. 8 pozisyondan bahsetmesinin sebebi ise kötü oynamasına karşın pozisyon bulduğunu vurgulamaktı.

ayrıca rıdvanın bahsettiği pozisyonların neredeyse hepsi karşı karşıya zaten. e bu mu net değil? e hadi size göre net olmasın da normalde pozisyona girdi dendi mi o net olarak algılanır. ha ne kadar net olduğu göreceli tabi. neyse net kelimesine takılmak hata.

ve de son olarak gsliyim.

bundan sonra daha iyi anlamaya çalışın.

Unknown dedi ki...

@Baris
bende programi izledim sende izlemissin, ikimiz farkli gozle izlemisiz, butun olay bundan ibaret, yani bundan sonra senin anladigin gibi anlamaya calismama gerek yok.
tesekkurler.

Ahmet Değirmenci dedi ki...

toplasan toplasan 4-5 tane çıkarırsın ki bizim atakların sayısı ondan daha çok art niyet aramamak mümkün değil