19 Eylül 2010 Pazar

Beşiktaş'ın Çocukları

BESIKTASIN COCUGU. BESIKTASIN COCUGU???


10 yorum:

matiasemilio dedi ki...

kötü performans sergilemesi onun Beşiktaş'ın çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez..
oley oley nihat kahveci..

sozcelyk dedi ki...

nihat kahveci zihinsel ve fiziksel problemini hala çözememiş aradan iki yıl geçmesine rağmen , bu noktada nihat'a tepki göstermek bize yakışmaz

romantizme gerek yok, aldığı para ortada beşiktaş'a gelmek için ne pazarlıklar yaptığını hepimiz biliyoruz , tepkiye hayır ama aynı zamanda nihat'ın oynamasına da hayır.

üzülmez'e diywcek bişey yok dünya üzerinde 30 yaşından sonra bu derece gelişim gösterebilen çok az futbolcu vardır.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

arkadaşlar blogun saatini düzeltsek ? ben bulamadım da nerden yapıldığını..

Unknown dedi ki...

Benim icin Nihat 10 yil once Besiktasin cocuguydu.. O Cocuk depar attimi kimse yakalayamiyordu, topa vurdumu toptan ses geliyordu, topu direge carptimi direkten tarifsiz bir ses cikiyordu, forma icin savasan bir gencti..
Benim son 2 senedir gordugum Nihat sahada bencillikten baska birsey yapmayan, s.ki t.ssagina denk bir adam gorutusunde, aliyor 3.5 milyonu bakiyor keyfine, kapi gibi sozlesmesi var neden idmana cikip siki idman yapsinki, besiktas enayi nede olsa verecek parasini..

Cipher dedi ki...

Bence de Nihat'ın kredisi tükenmiştir. Bu adam hala sahada var mı yok mu anlaşılmıyorsa iyi idman yapmıyordur. Nobre'nin de çok kötü dönemleri oldu ama adam en azından formasını terletmeden dönmüyordu soyunma odasına.

Gökhan dedi ki...

bizim uni'nin sözlüğüne yazdığım entry'i yazıyorum. nihat için başka da söyleyecek birşeyim kalmadı artık.

genç yaşında john benjamin toshack tarafından beşiktaş a takımı'na alınan, 19-20 yaşlarında çok büyük bir yetenek olduğunu gösteren, beşiktaş'ı la liga'da en iyi şekilde temsil eden nihat kahveci'ya yazılan mektuptur.

sevgili nihat,

sen real sociedad'a giderkenki üzüntüm mü daha büyüktü, yoksa beşiktaş'a geri dönerkenki mutluluğum mu emin olamıyorum. toshack'ın, seni 17.5 yaşında a takıma çıkardığı dönemi, 18 yaşında galatasaray'a attığın golü, 3-0'lık fenerbahçe maçını, nevio scala dönemindeki levski ve lokomotiv maçlarını unutabilmiş değilim.

hele o efsanevi barcelona maçı. dünya devi karşısında 3-0'lık galibiyeti yeterli görmediğimiz maç. o maçın son dakikasında direkte patlayan füzen, wonderkid olarak gösterildiğin dönem...

biliyorum abi, sakatlıklar yaşadın, iki kez dizin parçalandı, 30 yaşına geldin. mutlaka zor dönemlerden geçiyorsundur. formsuz olabilirsin.

başımı(zı)n üzerinde yerin var, ama beşiktaş'ın çocuğu dedik sana be abi. 1.5 yıl geçti beşiktaş'a döneli ve takım arkadaşlarını azarlamaktan, fatih terimvari hareketler sergilemekten topunu oynayamıyorsun be abicim.

kötü oyna, ona da eyvallah ama şu formanın hakkını vermek için biraz gayret göster. çok bir şey istemiyoruz senden, 36 yaşındaki ibrahim üzülmez'in yarısı kadar işine odaklan ve elinden geleni yap.

ama artık biliyorum ki, iş işten geçti artık senin için. o yüzden senden tek bir ricam var, o da artık beşiktaş'tan ayrılman. paranı sakın dert etme, eminim ki, bu saatten sonra beşiktaşlı taraftarlar aralarında para toplar yine 3.5 milyon €'yu denkleştirirler.

beşiktaş'a guti gelmiş, formasını alacağım diyordum. almam, o parayı sana veririm, hepimiz veririz. yeter ki artık beşiktaş'tan git nihat abi, git.

sevgiler, saygılar

tearkan dedi ki...

Şimdi eleştirirken biraz da tutarlı olmak lazım. Nobre koşuyor, mücadele ediyor diyoruz da dünkü maçta Beşiktaş'ın en çok koşan dördüncü veya beşinci oyuncusuydu Nihat da. Nihat'ı savunmak için söylemiyorum; fakat eleştiri de biraz tutarlı, mantıklı olmalı.

Şu para konusunu da kafam almıyor. Yahu adam zorla gelmedi ki? Kimseye ben Beşiktaş'ın çocuğuyum, bana kredi tanıyım, bana torpil geçin demedi. Topuz beceriksizliğini kapatmak adına İspanya'dan dönmeyi kabul etmesini sağlayacak paralar verildi ve geldi. Kimsenin kafasına silah dayamadı bana şu kadar para verin diye. Oynadığı futbola yada bundan sonra futbol oynayacağına zerre inancım yok; fakat dediğim gibi eleştiri mantıklı olmalı. Yok sen nasıl Beşitaş çocuğusun, yok o kadar para alıp da niye her maç iki üç gol atmazsın demek anlamsız.

Ben sorununun çalışmamakla alakalı olduğuna inanmıyorum. Saha dışı problemleri var bence. Kafası hiç futbolda değil çünkü. Şu koşullar altında anlamlı anlamsız Nihat diye yakınmaktansa dün Nihat'ın yerine Hilbert, Holosko veya hiç olmadı Tabata'yı oynatabilecekken yada Bobo, Nobre, KÜ7 şeklinde başlayabilecekken Nihat'ı ilk 11'de başlatan Schuster'i de eleştirmek lazım.

kartalist dedi ki...

Bir insana sırf bu kulübün altyapısından yetişti diye Beşiktaş'ın çocuğu gibi kutsal anlamlar yüklenmesini saçma buluyorum.Eğer illa birisi o ünvanı hakedecekse o kişi bu takıma en çok hizmet eden olabilir.Mevcut durumda bu coğrafyaya en yabancı isimler olan Quaresma ve Guti bile bu ünvanı Nihat'tan daha fazla hak ediyorlar.

Nihat sonuç itibariyle tutmamış bir transferdir.Fazlası değil.Tıpkı Guiza örneğinde olduğu gibi.

Unknown dedi ki...

Ben Nihatinda aldigi parayi haketmedigini dusunuyorum, bunuda sonsuza kadar tartisirim.