26 Eylül 2010 Pazar

Başlıksız

5 yorum:

sozcelyk dedi ki...

ikisini de çok seviyorum, hiç kimse hatalarıyla darağacına gönderilmemeli , isteksizlik anında burnuna girelim ama hata yaptı diye futbolcuyu ıslıklayanlar ihanettedir.

hakan'ı ıslıklayanlara lanet okuyorum.

bacon1903 dedi ki...

Yalniz egri oturup dogru konusalim hilbert sag bekte ekremi aratmadiki adam alamn milli takiminda bile sagbek oynamis zaman zaman rotasyonda denenebilir.Ekrem yinede sagbekte 1 numara o baska!!!!Bu fotoda olm yirrttikkk fotosu!!!

ceyhun dedi ki...

gol yiyince avaz avaz bağıran toroman'a ne oluyor onu anlamadım. son fener maçı da dahil olmak üzere hatalı gollerin baş kahramanı hep kendisi olmuştur. şimdi verdiği tepkiye ve ayrıca takımdaki görevine bak(kaptanlık)

The Eagle Abroad dedi ki...

Yanlıs hatirlamiyorsam, sene 1978... Arjantin dünya kupası finalini zorlu geçen bir mücadeleden sonra Hollandayı yenerek elde ediyor... maçtan sonra saha ana baba gününe dönüsürken, Yere diz çökmüs kalecilerine arjantinli bir taraftar sımsıkı sarılıyor. O anı beraber yasıyorlar... ardından o taraftar kalabalık arasında kaybolup gidiyor...

Ertesi gün pek tabikide büyük bir hevesle gazeteleri incleyen arjantinin kalecisi kendini sımsıkı saran bu taraftarla olan resmini bassayfada görüyor, ve agzı açık kalıyor... Çünkü kendini sımsıkı saran bu taraftarın aslında bedensel engelli kollaqrı olmayan bir vatandas oldugunu farkediyor... Kendini sımsıkı saran kolların ise kime ait oldugunu bugüne kadar halen çözebilmis degil...

Iste bu resmi gördügümde aklıma ilk gelenler...

Bekowski dedi ki...

ayrıca ilk golde hilbertin ernste attığı pasa dikkat etmek lazım. hangi sağ bek böylesine efektif paslar atabildi??