20 Kasım 2010 Cumartesi

Seni Özledim..


Özledim seni..
Bu akşam yine puan kaybetti eski takımın..evet; benim Beşiktaş'ım işte..Senin kaptanlık yaptığın kulüp..
Özledim seni..
Puan kaybettik.. Üzgünüm.. Aman ha yanlış düşünme, senin yerine oynayan adamlar kötü oynadı diye hatırlamış değilim seni üç ayın sonunda.. Hiç gitmedin ki aklımdan.. Her sabah kalktığımda karşımda görüyorum, içim burkuluyo; ben her gün düşünüyorum aslında seni..
Seni özledim Delgado..
Puan kaybettik diye değil sırf.. Tamam sen olsan çevirirdin bu maçı biliyorum ama bu yüzden değil sadece.. Ben puan kaybettiğimizde inciniyorum, eziliyorum, korkuyorum, pusuyorum ben.. Sarılmak istiyorum Beşiktaş'ıma dair bişeylere, birilerine..
Özledim seni Delgado, sarılmak istiyorum sana..
Gittiğinde arkandan zil çalanlara inat özlüyorum seni, özledim.. Kahretsin ki yoksun.. Ama.. Amalar yasakmış bize, kilitlemişler keşkeleri.. Bu oynayacak bunu seveceksiniz artık diyorlar fakat sevemiyorum ben.. Seni istiyorum, sahada olmasan da kulübede görmek istiyorum seni.. Siyah beyazın dışında görmek istemiyorum..
Anlasana özlüyorum seni..
Bu gece formana sarılıp öyle uyumak istiyorum Delgado çünkü çok özlüyorum seni..
Ha bide,
Sen giderken ben ışıkları söndürdüm, prangalar giyindim; tam üç ay olmuş dün..

3 yorum:

Hakan Özkan dedi ki...

Maç kazanmak için gol atmak şart ama Beşiktaş'ın gole en yakın futbolcuları Nobre, Holosko ve Tabata. Nobre'nin bugün BJK'nın en iyilerinden olduğu konusunda herkes hemfikir ama gole yaklaştığı veya şöyle söyliyeyim şut attığı tek bir pozisyon bile yok! Tabata ise tamamen asisti düşünen, Beşiktaş formasıyla 2 yılda 2 veya 3 gol atmış bir adam! Holosko bugün boş goleye golünü attı ve bu 220 gün sonra attığı ilk gol! Yani Quaresma-Guti-Bobo üçlüsü hakikaten yokluğunda ağlanacak bir üçlü kabul ama diğer hücumcularının hiçbirinde gol mahareti olmaması yanlış bir planlama değil mi ?

http://hagininkosani.blogspot.com/2010/11/quaresma-yoksa-kartal-da-yok.html

Unknown dedi ki...

Biz daha cok ozleriz Delgadoyu.. 3 sezonda 48 gol atmis, ortalamasi sezon basina 16..

sampi dedi ki...

Arkadaslar ben pek katilimci olamadim son zamanlarda surekli misafirlige gittigim / misafir agirladigim icin, ama su Delgado konusunda matiasemilio'ya katildigimi belirtmem gerekir.

Turkiye liginin formati nedeniyle cilingir cok makbul. Takimda Necip, Ernst, Fink, Aurelio varken orta sahayi tutup ileride yaratici oyuncuya yer acabilecek bir yapimiz var. Ozellikle sertlik ve kapanmaya dayali ilk golu yememeye gelen takimlara karsi Yusuf Simsek'in degeri Holosko'dan fazladir her ne kadar global piyasada tersi olsa bile.

Sutu olmayan 10.5 numarayla bu kadar oluyor.

Bir de takimin savunma FQ'sunun cok dusuk olmasi kemikli orta sahaya ragmen fazla gol yedirdiyor. Allah icin topu bilen biri kalenin onunde dursun. Guti'yi mi koyuyoruz Kewell'i mi transfer ediyoruz stopere bilmiyorum ama ceza yayinda saatli bomba gormek istemiyorum.