1 Kasım 2010 Pazartesi

Küfür Bazen Müstehak Oluyor..


Ulan bir galibiyet aldık, hemen nifak tohumları saçmaya çalışıyorsunuz.. Hemen baltalamak istiyorsunuz. Neymiş Schuster Fatih'e küfretmiş, Fatih 33 yaşında adamım bana kimse küfredemez demiş, Schuster'e kafa atacakmış da futbolcular ayırmışMış. Bunu duyan yöneticiler hemen gelip Fatih'i sakinleştirmişler.

Hayır bir de anlamadığım haberi habertürk denen saçma sapan gazete yapıyor, fanatik de alıntılayıp kendi sitesinden haber geçiyor. Niye ? Çünkü hiti daha fazla fanatik'in, takım daha fazla yıpranabilir böylelikle değil mi ? Diyecek laf bırakmıyorlar ve bazen gerçekten küfür müstehak oluyor bunlara..


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Schuster'in basin toplantilari hep gergin geciyor ve genelde Schuster gazetecilere haddini bildiriyor, Gazetecilerde orada soyleyemediklerini, yapamadiklarini basin araciligiyla yapiyor, tabi bu haberi sen ben inanmiyoruz fakat Turkiyenin cogunlugu bu haberleri gercek saniyor, ilk maglubiyette tartisma konusu oluyor, Yonetimin tek yapmasi gereken bu adamlara tazminat davasi acmak sanirim, tabii dava 3 sene icinde biterse..

The Eagle Abroad dedi ki...

Abicim bunlara alismamiz lazim. Neden? cunku rijkaard ile isleri bitti, simdi kime satasacaklar, Aykut olmaz cunku o hem yerli hemde aziz amcasi var, kizar sonra, e hagi yeni geldi, senol hoca bastacimiz ya milletce, digerleri zaten reyting almaz.... eeee? elbette schuster dayiya satasacalar... Simdi burada schuster dayinin, biraz mourinhodan tiplemeler tarzi simsekleri uzerine cekip, futbolcularin uzerindeki stresi azaltma taktigini yapabilirse bence onumuz dahada acik olur, yok bu olmazsa o zaman sonuda yavas yavas rijkaarda benzer maalesef... Allah korusun...