9 Kasım 2010 Salı

Rıdvan Dilmen..


"Yabancı oyuncuların özel hayatları iyi değil, sahada yürüyecek halleri yok. Guti’nin de Quaresma’nın da yürüyecek hali yok."

5 yorum:

ceyhun dedi ki...

ben son dakikalarda bile rakip kovalayan bir guti izledim nasıl sahada yürüyecek hali yokmuş anlamadım. quaresma zaten sakatlıktan döndü, enteresan yorumlar bunlar...

demiyor ki arkaya top kaçırılmasından bıkan savunma ileri çıkmadı hatta aurelio da savunmanın arasında oynadı ve takım ileri top taşıyamadı, yükleniyor guti'ye. adam doksanıncı dakikada penaltının pasını veriyor yahu...

tannhauser dedi ki...

valla birileri rıdvan'ın çok iyi futbolcu olduğunu söylüyorlar, benim yaşım yetiyor rıdvan'ın futbolculuk yıllarına ama sürekli sakat olduğu için doğru düzgün izleyemedim. nasıl bir hayat yaşıyorduysa artık...

birileri iyi teknik direktör olduğunu söylüyor. örnek olarak da vanspor'u gösteriyorlar. bence kocaman bir soru işareti.

birileri çok düzgün bir adam olduğunu söylüyorlar. efsane müjdat'ın anlattığı bir olayı aktarayım. bu ayın fourfourtwo'sunda okuyabilirsiniz: "bir gün ali şen rıdvan'la beni yanına çağırdı. klubün size ihtiyacı var dedi. ben 'klubümde kapıcılık bile yaparım' diye karşılık verdim. rıdvan 'ben yorumculuktan memnunum, iyi kazanıyorum' dedi. ali şen rıdvan'ı kovdu, beni de ingiltere'ye kursa gönderdi. ben ingiltere'deyken iki hafta sonra haber geldi. rıdvan fenerbahçe'ye teknik direktör olmuş." hikaye ne kadar doğrudur bilemeyeceğim.

iyi bir yorumcu olduğunu söylüyorlar. tüm futbolcuların ismini güntekin'den soran adam neyi yorumlayacak.

Ali SIRMABIYIK dedi ki...

Rıdvan Hoca uzun zamandır yorumlarında tarafsızlığını kaybetmişti. Hep Fenerbahçe gözlüğüyle, Fenerbahçeli gibi düşünerek yorum yapıyordu. Bu yorumu da buna iyi bir örnek. Diyelim ki yabancı oyuncularımızın özel hayatı kötü, sen nasıl bilebilirsin ki? Onlarla birlikte alemlere mi akıyorsun. Hem Q7 sakatlıktan çıktıktan sonra ilk kez oynadı. Biraz insaf ve akıl-fikir yahu!!

matiasemilio dedi ki...

geçen sezondan bu yana ciddi manada tarafsızlığını kaybetti kendisi..
ayrıca quaresma 1 aydır portekizde tedavi görüyor,guti eksikliğini kapatmak için ümraniyede ekstra idman yapıyor,beyimiz özel hayatlarını sorguluyor futbolcularımızın..

Unknown dedi ki...

Rıdvan Dilmen bir programında Fenerbahçe yönetiminin Alexin heykelini dikmesi gerektiğini söylemişti ve her konusu açıldğında Alexin gelmiş geçmiş en yararlı yabancı futbolcu olduğunuda belirtir, hepsine eyvallah. Ama rıdvan kardeş bu bizim Guti her maç Alexin koştuğunun iki katı koşuyor, adam beyaz formayla sahaya çıkıyor simsiyah formayla maçı bitiriyor, Ben Gutinin Real Madridte bu kadar koştuğunu, mücadele ettiğini görmedim. haaaa tabi alex oyun kurucu o koşmasın ama heykeli dikilsin, gelmiş geçmiş en yararlı yabancı olsun. bizim guti ön libero tabii koşacak, tekme yiyecek, sakatlıktan çıkıp 120 dakika balçık sahada kendini paralayacak, gidecek avrupada ülkemizi temsil edecek, gelecek buraya yine tekme yiyecek, her maç itina ile periyodik maç başı 4 tekme yiyecek tabii. Alex ilk 3 senesinde Gutinin şimdiye kadar 10 haftada yediği tekmeyi yememiştir, yediğinde de hakemler cezayı kesmişlerdir. Bizimkisi tekme yemekten top oynayamıyor..

Rıdvanın, hakem eskilerinden hiçbir farkı kalmamıştır, hatta daha tehlikeli bir hale dönmüştür çünkü o üstüne birde açık açık taraf tutmaktadır, dünkü bu demecinin tek sebebi Gutinin penaltıyı kaçırmasıdır, O düşünüyorki guti 90 artıda penaltıyı kaçırdı şimdi beşiktaşlılar gutiden nefret ediyor, gidip bende bi güzel Gutiyi taraftarın önüne atıyım, yanına garnitür olarak hiç suçu olmayan Quaresmayı koyuyım. Sene başında aslandı Q7 n'oldu rıdvan başka yerlerden emirmi aldın ''guti ve Q7 yerin umumiyetle dibine sokulacak'' diye. burada başka şeyler yazmak isterdim ama işte senin kadar adi olamıyorum..