5 Kasım 2010 Cuma

Maçın Adamı?


Aslında Beşiktaş Avrupa kupasında gruplardan çıkana kadar Maçın oyuncusunu seçmeyi planlamıyorduk, fakat dün geceki mücadelede görüldüki Bir ayağı yere basmayanların olduğu futbolcular topluluğu var, birde rakip kim olursa olsun performansını aynı istikrarda sürdürebilen futbolcular topluluğu mevcud, bu iki keskin tarafı ayırt etmek için bundan böyle Avrupa kupası maçlarında da okuyucularımızdan gelen görüşlere göre maçın adamını seçeceğiz. Artık söz sizde..

10 yorum:

WiLdHoney dedi ki...

Bu maçın adamı net bir şekilde Ersan olmuştur bence. Çizgiden çıkarttığı top için demiyorum, onu saymasak bile genede Ersan'dır. Toraman'ı topladı, son zaman Aurelio ile ikili oynadı, bütün hava toplarını aldı, arada elinden geldiğince topla sakin çıkmaya çalıştı. Sadece bu sebepler için bile maçın adamı olmalıdır.

EnisteKolaKoy dedi ki...

kesinlikle ersan. ilk yarıda ıska geçtiği top dışında mükemmeldi cidden.

huan ramos dedi ki...

ersan kesinlikle. çizgiden çıkardığı topla porto'ya gol atmış kadar oldu. o kritik müdahale haricinde de sağlam durdu sahada.

Pamukk dedi ki...

ersan

ceyhun dedi ki...

ersan çok iyiydi ama her maçın adamı ve sahada yalnız kalan guti'yi de unutmamak lazım. gerçi guti'nin unutulacağını düşündüğümden demedim:)

Unknown dedi ki...

Ersan Adem GuLUMMM

Levent dedi ki...

Ersan kesinlikle, bu sadece çizgiden çıkardığı topla da alakalı değil. Maçın genelinde yaptığı tek hata hatırlamıyorum, sadece bir pozisyonda geriden sürdü ve orta saha civarında yanlış pas verdi. Bi' tek olmuştur.

Yine çizgiden çıkardığı top sonrası döndü ve doğru pozisyon aldı ceza sahası içinde. Ve belki de çizgiden çıkardığı kadar güzeli de hızlı Porto atağını kesmesiydi kesinlikle.

ederlezi12 dedi ki...

Nihat Kahveci .

The Eagle Abroad dedi ki...

Gulum...

matiasemilio dedi ki...

ersan tabiki..yürü aslanım..