27 Kasım 2010 Cumartesi

Fernandes Transferi


Beşiktaş'ın devre arasında transfer yapacağını biliyorduk, hatta burada anket yaptık hangi bölgeye transfer lazım diye, çoğunluk sağ açık veya sol açık, forvet ve sağ bek veya sol bek olarak fikrini belirtti. Transfere gerek duymadığımız bölge orta saha olarak belirlendi. Elimizde mevcut Guti, Ernst, Necip, Aurelio, Fink, Onur, varken üstüne Fernandes gibi son yıllarını sakatlıklarla geçirmiş bir futbolcuyu kiralamak pek akıl karı gibi gözükmüyor. Quaresma sakatlığında karoda bir tane bile kanat oyuncusu yokken biz hala zaten dolu olan bölgeye transfer yapıyoruz. Ben orta sahanın transfere gerek duymadığını belirtmiyorum fakat devre arasında transfer yapmak istiyorsanız bence bu en zayıf olan bölgeye yapılmalı ve bizim en zayıf bölgemiz orta saha değil.. Eğer yeni bir yapılanmaya gidiyorsak bu da devre arasında yapılmaz. Sivok ve Fernandesin ikinci yarı kadroda olacağını düşünürsek elimizden 2 futbolcu çıkartmak zorunda kalacağız, şimdi böyle bir ortamda siz elinizdeki hiç bir futbolcuyu tok satıcı olarak satamazsınız, elimizdeki iki futbolcuyu yok pahasına elimizden çıkartacağız, bu isimlerde büyük olasılıkla Fink ve Ferrari olacak... Önce elimizdeki iki futbolcuyu en azından bir şeyler karşılığında çıkarsaydık sonra bu Fernandes transferini açıklasaydık, neyse biz bu işlerden anlamayız, başımızda profesyonel yöneticiler var, onlar hem tüpten hem futboldan anlarlar herhalde, Herkese hayırlı olsun..

8 yorum:

tearkan dedi ki...

Söylenen, konuşulanlara göre bir sağ kanata bir de forvet alınması gündemdeymiş. Schuster Tekke'yi de tamamen silmiş.

Şu durumda Fink kesin gidecek gibi gözüküyor. İkinci isim de sakatlıkları ve istikrarsızlığıyla geçen sezonun 'prensliğini' yıkan, Schuster'in de çok tutmadığı söylenen Ferrari olacak gibi duruyor.

isaac newton dedi ki...

bence yapılanmanın tam zamanı.
önümüzdeki seneye bırakmak çok daha riskli. gelecek seneninde riske edilmesine neden olabilir.

fernandes sanırım tabataya mahkum kalmamak için yapılan bir transfer eğer doğruysa. ayrıca aurelionunda takımı nasıl geriye götürdüğünü her hafta görüyoruz.

söylentiye göre takımdan altı oyuncunun gönderilip üç yeni transfer yapılacağı konuşuluyor bunlardan biri de sağ açığa.

isaac newton dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

yapılanma söz konusu olduğunda zaman ve mevkii itibariyle tartışılabilir lakin ben oyuncunun başarılı olacağını düşünüyorum..

Unknown dedi ki...

Devre arasında çok fazla transfer yapma taraftarı birisi değilim, eğer yeni yapılanmaya gidilecekse ki kesin gidilmelidir, şimdiden transfer edilecek oyuncular tespit edilmeli ve sezon sonu hiç vakit kaybedilmeden imzalar atılmalı, Fernandesin çok maçını izledim, geleceği çok parlak bir adamdı fakat kronik sakatlığı var, ben Messi de olsa kronik sakat adam istemiyorum ki sezon sonu 8 milyon euroya satın alma opsiyonu bizde olacakmış, biz quaresmayı 7 milyon euroya aldık sakatlığı falan yoktu, Fernandes gibi Portekizden, Doğu avrupadan onun ayarında çok daha gelecek vadeden, kronik sakatlığı olmayan adamlar bulabiliriz..

Cipher dedi ki...

orta sahaya bu tip bir adam aldığımıza göre Schuster'in kafasında başka bir şeyler var, ya sezon başı uygulamaya çalıştığı sistemi deneyecek tekrar ya da Ernst'i geriye çekecek, Guti-Fernandes önde oynayacak.

Devre arası transferleri konusunda ben de kararsızım, GS geçen sene kiralık oyunculardan faydalanamadı, her ne kadar Fernandes daha bir görev adamı olsa da, umarım Quaresma onun çabuk uyum sağlamasına yardımcı olur.

Bu transferle birlikte de görüyoruz ki iyice günü kurtarma anlayışına girildi. Bu yama tutmazsa önümüzdeki seneyi de kaybederiz.

Kanat transferleri de bir an önce yapılmalı gerçekten yapılacaksa tabi, daha fazla da kiralama yoluna gidilmese iyi olur.

ceyhun dedi ki...

resmi bi açıklama yapıldı mı transferiyle ilgili? kesin alındı mı merak ettim...

mükemmel bir oyuncu izlenimi bırakıyor videolarında. çalımları sebebiyle değil her yönüyle öyle ama bu kadar mükemmelse valencia neden gönderiyor onu anlamadım. kronik bir durumu mu var acaba...

Unknown dedi ki...

@Ceyhun klup resmi bir aciklama yapmadi ama sagir sultan transferin bittigini duydu, o yuzden transfere bitti gozuyle bakabilirsin. Fernandesin kronik bir sakatligi var, zaten o olmasa besiktasa getiremezsin boyle bir adami, sakatlanmamasi icin dua edicez artik..