12 Kasım 2010 Cuma

Devrim

Umarim bugun kurulan bu kadro sadece bir maclik degildir, kadroda itiraz edilecek isimler elbette var fakat kotunun iyisi bu olsa gerek, tek isyanim bu kadroda Orhan Gulle var ama o jenerasyonun bir numarali adami Necip neden yok? Bunu Necip Besiktasli olmasa bile dile getirirdim, kadroda bana Ersun Yanalin parmagi var gibi geldi hayirlis olsun. Ibrahim Akin sanirim en supriz isim oldu. Mehmet Ekicini'nde milli takim tercihini bizden yana kullanmasi en sevindirici haber olsa gerek.

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Kıvrak (Trabzonspor), Ufuk Ceylan (Galatasaray)
Defans: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Servet Çetin (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), İbrahim Öztürk (Bursaspor), Ersan Adem Gülüm (Beşiktaş), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Gökhan Süzen (İBB)
Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Selçuk İnan (Trabzonspor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Nuri Şahin (B.Dordmund), Mehmet Ekici (Nurnberg), İbrahim Akın (İBB), Engin Baytar (Trabzonspor)
Forvet: Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Burak Yılmaz (Trabzonspor), Umut Bulut (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe)

1 yorum:

0. Tekil Şahıs dedi ki...

necip'in olmaması yadırganacak bir durum. ha, benim şahsi fikrim milli takıma çok oyuncu vermemenin daha faydalı olduğu yönünde. özellikle bizim takımın son zamanlardaki kondisyonu düşünüldüğünde.