1 Kasım 2010 Pazartesi

Bundan Sonra Size Soruyoruz


Arkadaslar bloga basladigimiz gunden itibaren duzenli olarak "Haftanin Oyuncusu"nu yazar arkadaslarla beraber seciyoruz, yazar arkadaslarimizin yogunlugundan dolayi bu seri bazen gecikiyor, bu nedenle artik bu seriyi okuyucularimiza sormak istiyoruz, hem boylelikle daha kollektif bir yapiya burunecegimizi dusunuyorum. Bundan boyle her kazandigimiz lig macindan sonra sizlerin goruslerinizi bekliyor olacagiz, eger seri ilgi gorurse kaybettigimiz maclardan sonra hayal kirikligi yaratan oyuncusunuda secebilirsiniz ve goruslerinizi belirtebilirsiniz. Haftanin oyuncusunu belirlediktan sonra O oyuncuyla ilgili ozel bir post hazirlamaya calisacagiz.

Dunku macla baslayabiliriz, dun macta en cok begendiginiz, takima pozitif anlamda en cok katkiyi verdi diyebileceginiz oyuncu kim?

9 yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Necip Uysal

0. Tekil Şahıs dedi ki...

necip.

Unknown dedi ki...

ersan

The Eagle Abroad dedi ki...

Abim bu maci oyuncusu kesinlikle Neciptir, hemen ardindan da Ersan ve Guti gelir... ama ilk sira necipindir... Birde sadece kazandigimiz maclarda degilde her macta su isi yapsak sanki daha iyi olmazmi? nede olsa yenilsede yensede Besiktas bizim herseyimiz... Ha birde haftanin hayalkirikligi olabilir mesela, gecitigimiz uc dort hafta bu hakan arikan iken su macta nihat olabilir mesela, yada tabata ile paylasabilirler bu koltugu sizlerin begenisine kalmis...

tannhauser dedi ki...

Necip'in gönlümdeki yeri apayrı olmakla beraber, bence Sivas maçının oyuncusu Guti'dir. Sebepleri sıralarsam;

* Kupa maçında 120 dakika sahada kaldı. Muhtemelen önümüzdeki Porto maçı için enerjisini idareli kullanması tembihlenmişti ama en iyisini yapmaya çalıştı.

* Yerini Yusuf gibi güzel ayaklı bir insan bile dolduramadı.

* Sertliğe karşı pısıp kalmadı. Karakterli bir oyuncu olduğunu gösterdi. O karakter Beşiktaş karakterine ne kadar yakın...

* Son olarak bu da genel özelliği ama her haftaya taşıdıkça daha bir hoş oluyor insanın içi; o büyük kariyerine, geçmişine rağmen bir alt sıra takımına karşı oynanan oyunda gösterdiği hırs, kazanma arzusu sahadaki bazı artizlere ders olacak nitelikteydi.

Unknown dedi ki...

iki maç üstüste aynı hatayı yapıp yüreğimiz ağzımızda maç izlememize sebep olan "necip" değildir. maç boyu konsantre olup tek hata yapmayan "ersan" dır. ardından guti gelir, sonrası ernst'dir.

Levent dedi ki...

@Eren, aynı hatayı üçüncü kez yapsa Necip'i ıslıklamaya da başlarsın yani öyle mi? Bunu Necip'i haftanın oyuncusu olarak görmemen için değil, üslubun için söylüyorum.

Benim için haftanın oyuncusu Necip'tir. Gol yediren hatayı yapmasına rağmen maça daha çok bilendi ve bir daha hiç hata yapmadı. Aksine defansta önemli müdahaleleri vardı ve Ersanla birlikte de iyi savuşturdular. Hatasına rağmen mental gücüyle ayakta kalması nedeniyle Necip derim.

Onun ardından da Ersan ile Guti gelir.

Unknown dedi ki...

@leventpolat, üslubumdan ötürü söylediğimi yanış anlamış olmalısın. bugüne kadar Beşiktaş futbolcusu ıslıklamışlığım yoktur, bunun Necip olma olasılığı hiç yoktur. evet kızdım lakin sitemim "ah be Necip"ten öteye gitmedi. ve bu hatadan ötürü "maçın yıldızı" değildir dedim, hepsi bu..

huan ramos dedi ki...

guti'yi görmezden gelebilirsek necip uysal.