11 Kasım 2010 Perşembe

Besiktas&Gaziantep Belediye Degerlendirmesi


Mactan once burada felaket tellaligi yapmak istemedigim icin bazi seyleri yazmadim, evet yine yenildik hem de bu sefer bir Bank Asya takimina, Eger bu maca As kadro degilde A2 takimiyla ciksaydik ve yenilseydik ne kazanirdik ne kaybederdik? As kadroyla ciktik simdi elimize ne gecti? Hemen soyleyeyim Schuster kendi kendisinin ipini cekti, bunu Schuster kovulur anlaminda yazmiyorum, yuce medyamiza 3 gun kendisi hakkinda en igrenc yorum yapma sansini verdi. As kadrodaki oyuncularin zaten bitik kondisyonlarini dibi gostermeyi basardi, mental olarak zaten saglam bir yapiya sahip olmayan oyunculari psikolojik olarak bitirdi, teknik adam kovmaya sebep arayan yoneticilere en guzel nedenlerden birisini verdi, ona guvenlerini kaybetmeye hazir olan taraftar icin uygun zemini hazirladi, A2 takiminda oynayan oyuncularin kendisine olan guvenlerini, inanclarini kaybetti. Bu liste uzar gider. Schuster'in artik uyanmasi gerekiyor, futbolcular resmen agir cekimde hareket ediyorlar, sezon basinda uygulanan topa hukmedip, defansi ileride kurmak sisteminden eser kalmamis, eger bu sistemi oyuncular oynamak istemiyorsa bu isimlerin kim oldugunu tespit edip her kim olursa olsun takimdan uzaklatirmasi gerekiyor, Besiktas hic bir oyuncunun keyfine gore hareket edebilecegi klup degildir, Bu takimin buyuklugune gore hareket etmiyorsan, buna gore hareket edecek adamlar cok kolay bulunur. Yamayi yamayla kapatmayi hic sevmeyen bir insanim o yuzden artik bir yola girdik ve bu yolda dumeni Schusterin eline verdik, arkasinda sonuna kadar durulmasi taraftari oldugumu hatirlatmak isterim, bu is sadece demekle olmuyor tabi, baskalarinin da buna inanmasi gerekiyor.. Ya Schusterin arkasinda sonuna kadar duracaksiniz, her istedigini yapacak, istedigi transferleri gerceklestirip, klupten gonderilmesi gereken isimleri takimdan uzaklastiracaksiniz, takim ligi 7. bile bitirse arkasinda dimdik duracaksiniz yada bu yola hic baslamayacaksiniz. Umarim yonetim Schuster'in arkasinda hala dimdik durma erdemini gosterir..

1 yorum:

matiasemilio dedi ki...

a2 takımıyla çıksaydık daha kötü oynamazdık gerçekten..mesela ben karşıda bi erkam izledim,sağ bekimizde bi hilbert izledim,bariz bi kalite farkı göremedim..umut gördüm,geleceğe dair erkamda..
schusterin ise kafasında kurguladığı muhakkak ki başka seyler lakin bu oyuncu tercihleriyle,bu zihniyetle olacak gibi görünmüyor ne yazıkki..
yardımcısı ne anlatabilirki kendisine antep hakkında,manisa,sivas hakkında,şu oyuncu bu mevkiide oynuyor bu sezon şu kadar forma giymiş vesaire..
sayısal verilerle olur mu sadece ? asla..takım karakteristiği yansırmı her zaman verilere,mesela tribün etkisi,saha şartları,iklim..
ne olur tayfur hocaya danış biraz,ne olur konuş onunla,tartış istişare et..ipini çekiyorlar schuster,ne olur!!