29 Temmuz 2011 Cuma

Kara Boğa Emenike


Bir futbolcu düşünün adı ligin sonlarına doğru çeşitli spekülasyonlara karışıyor daha sonrasında adının spekülasyonlara karıştığı takıma transfer oluyor bu yetmiyor kısa bir süre sonra aynı futbolcu şike yaptığı iddiasyla gözaltına alınıyor, kısa bir süre sorgulandıktan sonra serbest bırakılıyor, bismillah idmana çıkıyor ve aniden sakatlanıyor, idmanda bile Fenerbahce formasını giyemeden Rusyaya ışık hızıyla transferi açıklanıyor.. Yargı hala devam etmekte onu bir kenara yazalım, Emenike'nin suçlu olup olmadığına dair kesinleşmiş bir yargı yok.. geçen sezon Emenike ligin 32. haftasında Fenerbahce maçında sakatlığından dolayı oynamayarak gündem yaratmıştı.. Aynı Emenike gözaltından çıkar çıkmaz düz koşu yaparken sakatlandı, bu arada Emenike'nin lakabının gücüne ithafen "Kara Boğa" olduğunu da unutmayalım.. şimdi o Kara Boğa S. Moskovaya transfer oldu, hem de 2 aylık takımına +1 milyon euro kazandırarak.. Umarım Emenike ilk gün takımla idmanlara çıkmaz..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Fb maçı 32. haftada oynandı, aynı Emenike ligin son maçında Ts'ye karşı da oynamadı (bunu nedense yazmıyorsun).. Para sayarken görüntüsü var dendi yalan olduğu anlaşıldı..

Siz bu bloggerları hangi kafayla açıyorsunuz kuzum..

emireri dedi ki...

peki siz fenerli kardeşlerimizin mutluluk adına kullandığı şey nedir acep??

bu kadar olayın tamamının uydurma olma ihtimali ile ilgili bir denklem kurulabilir mi?? madem oyuncunuz suçsuz, ne diye arkasında bu kadar olay varken kaçarcasına ülkeyi terk etti?? kendisiyle ilgili devam eden gündemin bu kadar yoğun ve hızlı gelişmesini tesadüf olarak yorumlamak doğru mudur?? yargı süreci devam etmektedir, gerekirse emenikeye cezayı fifa tarafından da verilebileceğini unutmayalım. farzı misal fifa 1 - 2 yıl veya men gibi bir ceza verirse rus kulübünün zararının nasıl karşılanacağı da tam bir muamma! süreç devam etsin bakalım daha neler göreceğiz..

Unknown dedi ki...

@tozasor
32. hafta olarak duzelttim, tesekkur ederim.

Bloggerlar olarak sana cevap veremem fakat sahsim adina cevap verecek olursam ben bu bloga sadece futbolu, saha icini konusmak, futbolu seven insanlarla fikir alisversinde bulunmak icin bulunuyorum.. Son gunlerde yasananlari konusmamak deve kusunun kafasini kuma gommesi olur..

Asagidaki bir kac postta Besiktas sike yaptiysa kume dusurulmeli diyen de benim. Kesin ve net bir dille, hic dolandirmadan kivirmadan.

Peki ya sen ve senin gibiler? Bunu soyleyecek kadar yureginiz var mi? Tek bildiginiz sey o yuce baskaninizin maskelerini takip, tshirtlerini giyip medyanin en masum insanlarini kameramanlarini, fotografcilarini dovmek, ne icin icinizdeki sucluluk duygusunu bastirmak, sucu baskalarina atmak, sike gercegini yok etmek icin..

NE kulaniyorsniz ben ondan istemiyorum, cunku cok cirkin gozukuyorsunuz..