12 Aralık 2011 Pazartesi

Sınav Başladı


Beşiktaş yönetiminin en büyük sınavlarından birisi şimdi başlıyor.. Hoş şimdiye kadar hiç bir sınavı geçememiş bir yönetim topluluğundan bahsediyoruz, gelecek için hiç ümitli değilim.. Tayfur hoca hiç olmaması gerektiği yerden çıktı ve seyir yasağı kalktı ki yönetimin sınavı işte burada başlıyor..

Stoke maçı öncesi hiç olmaması gereken şey oldu, bütün futbolcular bu haberi gördü, Carvalhal'in emanetçi olduğu zaten biliniyor, Beşiktaş yönetimi ilk günden bugüne kadar her fırsatta Tayfur hocanın takımın esas patronu olduğunu dillendirdi, medyamız Carvalhal'e selam vermeden Tayfur hoca dedi, Carvalhal her defasında Tayfur hocaya samimiyetle iyi dileklerini iletti.. Yorumcular Carvalhal'in bu tutumundan dolayı mest oldu vs..

Ya şimdi? Beşiktaş ligde zirvenin ortaklarından birisi, Stoke maçı kazasız bir şekilde atlatılırsa Avrupada da yola devam edilecek ki bu saatten sonra o iş çok zor.. Futbolcular da bizim gibi insan, bu maçtan çok geleceklerinin ne olacağıyla ilgili daha çok düşünecekler.. Yönetim bu konu hakkında derhal bir karar almalı kesinlikle ve kesinlikle Stoke maçını beklememeli, ya Tayfur hoca takımdaki görevine derhal getirilecek ki bana göre bu intiharımız olur, ya da Tayfur hocanın dinlenmesi gerektiğini belirtip Cartalete'nin önerdiği gibi Başkanımız Tayfur hocaya aynı Ibrahim Uzülmez'e yaptığı gibi bir seromoni düzenleyip koluna kaptanlık bandını takıp sezon sonunda görüşelim diyecek, aksi takdirde bu bulanık suda onumuzu görmemiz çok zor..

Medyaya da burada çok iş düşüyor, kuyu kazıcılarıyla nam salmış bir medyamız var.. Ilk kötü sonuçta "yani Tayfur hoca onu öyle yapmazdı, ama yine de bilemiyorum" denildiği an bu olay bitmiştir, Carvalhal'in ipi çekilmiştir..

Taraftara düşen görev belli, Tayfur'a destek çıkılacak, Carvalhal ezdirilmeyecek, bir taraf yüceltilirken diğer taraf unutulmayacak..

Carvalhal ne yapıyordur şimdi?

Hiç yorum yok: