12 Ocak 2012 Perşembe

Tarafsiz Milliyet ve Siyah Beyazlılarımız


Hani yıllardan beri taraflı yayın yapan basın yayın organlarına zaten alışığız ama, Demirören'in Milliyet ve Vatan gazetelerini almasından sonra böylesiyle ilk kez karşılaştım. Biraz ayıp kaçmamış mı sizce?

" 73. dakikada kullanılan serbest vuruşta topun gerisine geçen Fernandes, çok güzel vurdu ve siyah-beyazlılarımız skoru 2-0 yaptı."

Tabikide Hürriyet, Fanatik vs. paçavralarının yaptıkları yanında bu hiçbirsey ama iğneyi de kendimize batırmazsak çuvaldızı batırmayada hakkımız olmaz sanırım.

2 yorum:

Şairler Parkı dedi ki...

Burada ayıbı yapan haberi kopyala-yapıştır şeklinde hazırlayanlar. Çünkü satırlar, resmi sitemizden aynen kopyalanmış. Kontrol edilmeden de konulmuş belli ki.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/50982/besiktas_2_gaziantep_bs_bld_1.html

Ege

The Eagle Abroad dedi ki...

Sonucta yalan haber degil tabiki. Ama birde igne cuvaldiz meselesine deginmisken , teknolojinin bas donduren hizina erismeye calisan gazetecileride mazur gormeli mi acaba? Sonucta haberi en once koymaya calisiyorlarki okunsunlar. Ama ne olursa olsun kontrol edilmeliydi, orasi ayri tabiki. Isin ilgince yani, bu elestiriyi getirende bizim gibi Besiktaslilar, diger takim tarftarlarinin basina gelse acaba nasil tepki koyarlardi?