8 Ocak 2012 Pazar

Vurduğunuz gol olsun!



Duruş muruş hikaye olmuş artık zaten, düşenin dostu olmaz deyip öyle böyle değil, 92-93 tarifesi yapmak lazım şikecilerin renktaşlarına. Cunta ile ligde yıllarca haksız şekilde tutulup, ona buna maç satan Ankara takımlarından kurtulduğumuz gün Türk futbolunda yeni ve temiz bir dönemin başlangıcı olacaktır. Keza yıllardır ilk yarılarda döktürüp, ikinci yarılarda hem yukarıya hem aşağıya maç satan Cavcav'ın takımı da, şu şikecilerin renktaşlarıda Türk futbolunun önündeki engellerden bir ikisi sadece.

Ama ya genç çocuklar, onur mücadelesi falan fıstık? Yemişim Onur mücadelelerini, bu takımları bu 92-93 doğumlular bu hale getirmedi, onların bir onur mücadelesi yapmak için bir sebepleri yok. Asıl tam tersine bizim onur mücadelesi yapmamız için çok ama çok sebebimiz var. Zalad'lar mı dersin, bursankara kankalığı mı dersin, ne ararsan var artık.

Psikolojik faktörlerden, taktiksel faktörlere yatay geçiş yapacak olursak bizi en çok zorlayacak olan bölge tabiki Hilbert'in yokluğundaki sağ koridor olacaktır. Umarım Carvalhal buraya çözüm üreteceğim diye bir kaç taşın birden yeriyle oynamaz. Hazır yakın geçmişte yaşanan bir Gençlerbirliği travması da varken herkesin işini çok sıkı tutacağından şüphem yok. Bana göre maçın kaderi geldiği günden beri maç seçimi yapan Fernandes'in elinde olacak gibi. Eğer tam anlamıyla akıllanmışsa bu maçı çok kolay lehimize çevirecektir kara oğlan.

Nur içinde yatsın, rahmetli Vedat Okyar abimiz, maç öncelerinde hep derdi mantık olarak ortada bir maç ama gönül olarak tabiki Beşiktaş'ın yenmesini istiyorum diye, işte bugün de hem mantık olarak hemde gönül olarak Beşiktaşımızın alması gereken bir maç olacak. İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız şu maçtan.

Foto Kredi: @BJKartal Yuvası isimli Twitter Kullanıcısı kardesimiz.

2 yorum:

Fly like an eagle dedi ki...

İnşallah ağır bir fark bekliyorum Beşikttaşımızdan.. Dün 2-0 dan 4-2 olunup arkasına medyalig tv vs desteği alan ASIL şikecilere inat, en az 5 olmalıdır..

The Eagle Abroad dedi ki...

Gönlümüzden geçiyordu ama bizim ruhsuzları hiç hesaba katmadık tabi, olan oldu sürelim esegimizi nigdeye artık... Su yönetimi baslarına yıkmadıkça daha çok üzerler bizi böyle...