8 Ocak 2012 Pazar

Şerefsizlik

Dakika olmus, 84. Şiddetle puana ihtiyacın var. Yedekte bile olsa takımın sözde birinci kaptanısın. Yalancı kaptanlardan biride gezintisini yapmış yanına gelmiş, oh ne ala. Bu kadar komik olan nedir birde bize söyleselerde bizimde yüzümüz gülse biraz.



Sözde çok iyi takım olmuşuz da, ligin en iyi top oynayan takımlarından biriyimişiz de falan filan. Hadi ordan be, kimi kandırıyorsunuz gözüm? Takım kaptanlarının afedersiniz ..kinde değil ki skor falan, neyin iyi takımı olmuş bu, spor komplexi açılışlarının mı?

Birde bu şerefsiz için takımdan gönderilen adama üzülürüm ben, o kadar işte... Şu haliyle gelsin bu gece sahada gezinen herkesten daha fazla çaba sarfedip kendini paralaması bile yeterdi.


Maç seçen yıldız mıldız istemiyorum kardeşim. Bize bizim Beşiktaşımızı geri verin yeter...

10 yorum:

Batistuta35 dedi ki...

Toramanın daha önce yaptıklarını hemen silin fener maçındaki diğer maçlardaki mücadelesini unutun hemen şerefsiz yaftasını yapıştırın tabi .Arkadaş benim de bu zoruma gidiyor hadi simao neyse de toramanı da 2 dakkada şerefsiz yaptınız bravo size. sonra bjk taraftarı futbolu biliyor,duyarlı cart curt he oldu

Kartal Bafiler dedi ki...

Bence de çok ağır olmuş bu yazı.

Unknown dedi ki...

Beşiktaş taraftarı veya herhangi biri BJK arması altındaki futbolcuya 'şerefsiz' dememeli, diyememeli..

Beşiktaş'ın sorunu taraftarın tutumu olmaya başladı iyice.

Lig TV'nin o görünytüyü vermesindeki tek sebep bu gini yazılar, yorumların önünü açmaktır. yoksa maç oynanırken yedek klubesinde konusan iki futbolcudan kime ne?

onkaplan dedi ki...

hocam, ben maci stattan izledim, edunun almeidanin ezdigi toplara ben de guldum aci aci... simdi bu adamlar da insan, nedir yani gulmusse? mac da 0-0 gidiyor, agir bir hezmet olsa tamam diyecem de...

toramani pek sevmem ama bir tane kamere goruntusuyle sunca yildir siyah beyazli formayi giyen, giydiginde de iyi kotu mucadele eden birini harcamak ayiptir be birader..

Unknown dedi ki...

Hocam Besiktas kaptanina kimse serefsiz dememeli bu cok net.. Ayip etmissin..

Unknown dedi ki...

şerefsiz lafı çok fazla olmuş .
beşiktaşa emeği geçmiş çatır çatır her mevkide oynamışağzını bile açmamış takımın hemen hemn en hırslı oyuncusuna hele hiç yakışmamış.

The Eagle Abroad dedi ki...

Sizler, Besiktasin kaptani derken hangi kaptandan bahsediyorsunuz arkadaslar? Su son iki senede su kaptanlik bandini 8 tane ayri futbolcu takti koluna. Gercek kaptan olan o bandi baskasina taktirmaz, her turlu hareketiyle de bunu hakeder, bu kadar basit.

Ayrica, Dikkat ederseniz Toramana Serefsiz demiyorum, Serefsizlik etti diyorum, Keza Simao da oyle. Saniyormusunuzki ben Bu kelimeyi kullanirken icim ciz etmiyor? Saniyormusunuzki keyif aliyorum? Ben 10000 km oteden icim icimi yiyorken, 8-0'la bizim sampiyonlugumuzu satan bir takima karsi, tribununden serefsizoglu serefsiz bursa atkilariyla havlayan bir taraftara sahip olan bir takima karsi boynumu bukuk tutyorsam ve bu adamlar klubede kikir kikir afedersiniz tassak geciyorsa, bunun en basit acilimi serefsizliktir. Hadi beni bosverin, hicmi ornek olduklarini bilmiyor bunlar. Imam cemaat iliskisini bilirsiniz, futbolcusu bu halde olan bir takimdan ne hayir gelir nede baska birsey.

Yillardir agzinda durus lafini sakiz edenler, her roportajda popcu artistler gibi one firlayan bu futbolcular, o durus lafina sadik kalacaklar kardesim bu kadar basit. Ozel hayatlarinda ne halt ederlerse etsinler, o formanin hakkini maksimum kapasiteleri dahilinde verecekler, vermiyorlarsada afedersin siktirip gitsinler.

Uzulmez'in sucu neydi o zaman? Haddini bildirdi diye kufuru yedi sonra tokadi basti diye mi gonderildi?

O ARMANIN HAKKINI VERECEK ADAMLAR O ARMAYI TASIYACAK....

Uyanin artik ne olur...

The Eagle Abroad dedi ki...

Ha bu arada unutmadan, Sinan Enginde bir zamanlar bu takimda kaptandi degil mi?.....

Batistuta35 dedi ki...

"Ayrica, Dikkat ederseniz Toramana Serefsiz demiyorum, Serefsizlik etti diyorum"

"Birde bu şerefsiz için takımdan gönderilen adama üzülürüm ben"

Evet toramana şerefsiz dememişsin çok net!

The Eagle Abroad dedi ki...

Batistuta, Toramani 2 dakikada serefsiz yapan ben degil kendisidir. Ayrica uzun zamandan beri yaptiklari ortada. Ne zamnki ortaya cikiyor ortaya fitne fesat seyler cikiyor. Sezon basi takim bombokken, adam bir sakatlandi takim duzluge cikmaya basladi. Ne zamanki geri geldi, tekrardan bocalama basladi. Bu zamana kadar saha icinde cirkeflikten baska ne yapmis Allahaskina. Saha disinda ne yapmis? Ayrica niye baska bir adama degilde toraman ve simao'ya tepki var bunuda oturup bir dusundunuz mu? Tepki gosterilecek seyler yapmiyacak o zaman, orasi dingonun ahiri degil, orasi BESIKTAS. Dogru durust davranacak, dogru durust konusacak, hele hele Baba Hakki'lardan, Riza Kaptan'lara kadar ne kadar ovundugumuz insan varsa onlarla ayni serefe erdigini sanip hem formaya hemde kolundaki banda ihanet etmeyecek, bu kadar basit.