21 Ekim 2011 Cuma

Hadi Canım Sizde!

Hangi birine kızacaksınız? Kör talihe mi, korkak hocaya mı, vurdumduymaz çakma yıldızlara mı, beceriksiz başkana mı? Bence önce kendinize kızın. Yıllardır renkliler, renkliler diye dalga geçip durduğumuz adamlar bile bugün her şeye rağmen -kimine göre yüzsüzlük olarak, kimine göre kandırılmış olarak olsa bile- birliktelik örneğini ortaya koyarken, bizler hem takımı yalnız bırakmakla kalmıyor, klübü de terkediyoruz farkında mısınız?

Madem ki birşeylerin değişmesi için çok sağlam bir tepki ortaya konmayacak, mademki geçtigimiz pazar günü son bir umut diye bel bağladığımız tepkiye bile yağmur sebebiyle ancak toplasan 30 kişi zor gelecek, o zaman kusurabakmayın ama her türlü eziyete müstehaksınız, müstehakız. Bilica'nın çukur kazdığı maçın ertesinde bu stat nasıl O.Ç. aziz yıldırım diye inlediyse, gerekirse aynısını bizim başkana yapmak çok mu zor? Nede olsa geldiği gibi gitmenin en mantıklı yolu bu olsa gerek. Gitmiyor mu, o zaman galatasaraylıların yaptıgı su savaşı gibi ortalığı mahşer yerine çevirip alırsın 8-10 maç ceza, gider klüp binasını basarsın. Çok anarşistiz ya anasını satayım, yeri gelince Che t-shirtlerini giyer, pankartlarını asarız ama hareketlerimizle adamın kemiklerini sızlatırız orası ayrı tabi... Valla Che sağ olupda Beşiktaşlı olsaydı, kesin klübü basar ve halkın takımına halk el koydu diyerek bu rezilliğe bir son verirdi.

Mesele üstüste yenilgiler almak degil, bunu hep söylüyoruz, mesele sahadakiyle, saha dışındakiyle toptan ruhsuz oluşumuzdur. Aynaya bakın ve kendinize sorun, bugün Beşiktaş için ne yaptınız?

Hakikatten bugün Beşiktaş için ne yapacaksınız?

Hiç yorum yok: