2 Şubat 2012 Perşembe

Armayı Öpen Quaresma


Bursa deplasmanından sonra Carvalhal'e Quaresma'nın gördüğü kırmızı kart için ceza alıp almayacağı sorulmuştu, Carvalhal'de Quaresma'nın gördüğü kartların "ağır" oluğunu belirtip bir cezaya gerek duyulmadığını söylemişti. Pozisyonları hatırlamayanlar şuradan bakabilirler. Quaresma iki kez kırmızı kart göreceği yerde iki sarıdan atılmıştı.. O gün verilmeyen ceza işte bugünlerde karşınıza çıkıyor, bu karşılaşmadan sonra Carvalhal'in ve yönetimin tutumunu merak ediyorum.. Üstelik bu kez Quaresma armayı öpmeyi de unuttu..

Beşiktaş klasik olarak rakiplerinin puan kaybettiği haftada maçı kaybetti, aksi düşünülemezdi zaten. Sivok'a da verilen gözdağı baya işe yaramış gözüküyor, şampiyonluk kaçtı denebilir. Haftaya aynı tutarlılığı Fenerbahçe maçında da bekliyorum. Sivok, Bobo yok pahasına gitsinler yerlerine Almeida, Quaresma gibi dünya yıldızları gelsin, diyecek başka lafım yok hakim bey.

4 yorum:

Batistuta35 dedi ki...

@ eagle abroad

Toramana hazırladığın posttan bekliyorum quaresma için. İlla birine şerefsiz denilecekse o kimdir iyice bilelim

Unknown dedi ki...

@Batistuta35

Hocam camiada bir tane serefsiz varsa o da bellidir. O post bence cok sinirle yazilmis bir posttur, talihsizlik diyelim..

Yavuz dedi ki...

Quaresma'nın bu hareketi yönetimedir. Aylardır parasını alamayan bir başka futbolcudur. Portekiz'den geç dönmesinin sebebi de budur. Açıkça siz paramı vermiyorsanız ben de Fener maçında oynamam dedi.

Yönetimin ne ceza verecek dirayeti ne de hakkı vardır. Hakkı yoktur çünkü önce adamın parasını ödesinler. Dirayeti yoktur, çünkü ortada yönetim falan yoktur. Başkan başka işler peşinde koşturduğu için Akaretler'de herkes kafasına göre iş yapmaktadır.

Quaresma'ya burdan sevgilerimi gönderip, tez zamanda parasını tıkır tıkır alabileceği bir kulübe gitmesini diliyorum. Beşiktaş formasını doldurabilecek bir adam değildir. Gerekirse bir sonraki maçta hepimiz 5-10 neyse toplar kendisine veririz ki bi trivela yapsın. Yapsın, ondan sonra da bi daha gözümüzüe gözükmesin.

Mert dedi ki...

Bütün Beşiktaş'lı kardeşlerimi bloguma bekliyorum.
htttp://www.besiktasulan1903.blogspot.com