26 Şubat 2012 Pazar

Keser döner sap döner;



Gün gelir hesap döner...



Ya da bir başka deyişle, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste de diyebiliriz... Cehennemin dibine kadar değil ama amatör kümelerin dibine kadar yolunuz olur inşallah...

9 Şubat 2012 Perşembe

Kaybedenler

Takımın puan kaybettiğinde üzül(e)miyorsan hatta bir kaos içine sürüklenebileceğimiz ihtimali sana bir umut vadediyorsa sen kaybetmişsin zaten arkadaş. Beşiktaş'ın maçları artık sahada değil tribünde, kongrede, sokakta, Yeni açıkta, Eski açıkta, saha dışında her yerde.. Bu takım kaybettiğinde üzülelim istiyoruz, kazandığında sevinmek, yastığa başımız koyduğumuzda mutluluktan uyuyamamak.. Play Off a gitmeyelim hatta Avrupadan men edilelim, geleck beş yıl şampiyon da olmayalım ama bizleri bu karamsarlığa iten adam ve adamları bu kulübün yakasını bıraksın artık.. Sahada kendini Beşiktaş'tan büyük görenler değilde, Beşiktaş aşkıyla yanan çocuklarımız oynasın, öyle kaybedelim yine şampiyonlukları.. gol kaçırdığımızda masalara vuracak, gol attığımızda derinden bir yerlerden bağıracak, golü yediğimizde kahrolacak kadar tutkuyla izleyelim yine maçları.. Istediğimiz çok şey değil.. Bu taraftar sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür yönetimler ister.

2 Şubat 2012 Perşembe

Adamsın Güntekin

Armayı Öpen Quaresma


Bursa deplasmanından sonra Carvalhal'e Quaresma'nın gördüğü kırmızı kart için ceza alıp almayacağı sorulmuştu, Carvalhal'de Quaresma'nın gördüğü kartların "ağır" oluğunu belirtip bir cezaya gerek duyulmadığını söylemişti. Pozisyonları hatırlamayanlar şuradan bakabilirler. Quaresma iki kez kırmızı kart göreceği yerde iki sarıdan atılmıştı.. O gün verilmeyen ceza işte bugünlerde karşınıza çıkıyor, bu karşılaşmadan sonra Carvalhal'in ve yönetimin tutumunu merak ediyorum.. Üstelik bu kez Quaresma armayı öpmeyi de unuttu..

Beşiktaş klasik olarak rakiplerinin puan kaybettiği haftada maçı kaybetti, aksi düşünülemezdi zaten. Sivok'a da verilen gözdağı baya işe yaramış gözüküyor, şampiyonluk kaçtı denebilir. Haftaya aynı tutarlılığı Fenerbahçe maçında da bekliyorum. Sivok, Bobo yok pahasına gitsinler yerlerine Almeida, Quaresma gibi dünya yıldızları gelsin, diyecek başka lafım yok hakim bey.